Det skriver pressen om Grøn Vækst-forløbet

“Jeg vil klart anbefale forløbet til andre vækstvirksomheder, der tør blive udfordret på deres grønne forretningsmodeller.” Mickey Madsen, grundlægger og adm. direktør i Nordic Power Converters. Børsen, 2017

white_space

*Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden er tidligere kendt under navnet "Væksthus Hovedstaden"

white_space

Andre presseklip
2019

”Set i lyset af de seneste års vækst har Hans Bullitt Fogh erkendt, at han har haft brug for hjælp til at finpudse forretningen. I 2017 deltog han derfor i Erhvervshus Hovedstadens Grøn Vækst-program hos Copenhagen Business Hub, hvor han gennem seks måneder fik hjælp til blandt andet at digitalisere organisationen. Det har givet ham et nødvendigt overblik over virksomhedens processer og finjusteret ham som leder.” Børsen, 2019. Læs mere her.

white_space

2018

“Væksthusets konsulenter har skubbet firmaet i en retning, der har været vigtig for firmaets forretningsudvikling. Vi ser det som et projekt, hvor vi konstant vil blive ved med at udvikle os som virksomhed i takt med nye metoder og behov.” Jørn Vestergård, direktør i Embacollage. Frederiksborg Amts Avis, 2018. Læs mere her.

“Gennem Grøn Vækst forløbet har vi i firmaet fået en øjenåbner i forhold til potentialet inden for bæredygtigt byggeri, som jo altid har været kernen i vores forretning, men som vi nu mere bevidst går efter at tage markedsandele på.” Peter Duch, ejerleder i Navergruppen. Frederiksborg Amts Avis, 2018. Læs mere her.

white_space

2017

“Havde det ikke været for Grøn Vækst-forløbet havde vi ikke stået i dag med tre nye ISO-certificeringer. Væksthuset sikrede, at vi holdt vores fremdrift i projekterne og gav os nogle klare deadlines. Der er ingen tvivl om, at vi med de nye certificeringer står godt rustet i kampen om kunderne.” Torben Vallentin, produktionschef i Tier 1 Asset. Børsen, 2017. Læs mere her.

“Vores deltagelse i forløbet har sikret et godt afsæt for at kunne realisere vores mål om at gå fra 10 til 20 pct. vækst i omsætningen.” Peter Hemicke, administrerende direktør i Tier 1 Asset. Børsen, 2017. Læs mere her.

“Vitral øgede sin omsætning af ovenlysvinduer med 18 procent, da ejerleder Jens Borelli-Kjær sagde ja til et Grøn vækst-forløb, som fik vendt op og ned på hans selvopfattelse”. Ingeniøren 2017. Læs mere her.

“Allerødfirmaets grønne fokus blev sat på skinner, da firmaet deltog i Væksthus Hovedstadsregionens projekt Grøn Vækst”. Frederiksborg Amts Avis, 2017. Læs mere her.

“Der er mange dygtige rådgivere, men det kan være svært for virksomhederne at finde den helt rigtige rådgiver til en konkret opgave. I Væksthuset møder vi op mod 1000 virksomheder om året. Mange fortæller os om deres erfaringer med rådgiverne, og de erfaringer deler vi gerne med andre virksomheder.” Dan Boding-Jensen, fhv. projektleder, Grøn Vækst-programmet. Frederiksborg Amts Avis, 2017. Læs mere her.

“Udviklingschefen glæder sig over, at samarbejdet med Væksthus Hovedstadsregionen allerede har givet pote i form af en styrket kundetilgang”. Energy Supply, 2017. Læs mere her.

Som mindre virksomhed kan det være en udfordring at komme ud over rampen med sine grønne løsninger. Et projekt fra Væksthus Hovedstadsregionen hjælper bl.a. solcellevirksomheden Gaia Solar med netop den opgave.” CSR.dk, 2017. Læs mere her.

white_space

2016

“En kulturændring og øget omsætning har været resultatet, efter Måløv-virksomheden Vitral har været med i projekt Grøn Vækst under Væksthus Hovedstadsregionen.” Ballerup Bladet, 2016. Læs mere her.

“De dygtige folk i Væksthuset arbejder målrettet for, at vi kan få det maksimale ud af projektet”. Ralf Dujardin, adm. Direktør i Dansk Brandteknik. Gladsaxebladet, 2016. Læs mere her.

Vil du være med?

Vi rekrutterer ikke i øjeblikket nye virksomheder, men kontakt projektleder Anne Handlos for mere information eller lign. tilbud, eller book et uforpligtende møde til en snak om mulighederne i din virksomhed.

Læs mere om programmet her

Læs, hvad pressen skriver om Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller, og hvad andre virksomheder har fået ud af at deltage i programmet.

Parterne bag

euGreater CopenhagenRegion Hovedstaden

Kontakt

Anne Handlos

Anne Handlos

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)