Omstillingspuljen:

Ny online hotel-booking platform for Københavnske hoteller

Guldsmeden Hotels gruppen, der råder over flere hoteller i København, får – i fællesskab med en række andre hotelaktører i København - penge til at udvikle en online bookingportal, som skal være et alternativ til de dominerende internationale OTA’er (Online Travel Agencies).  

Gennem stigende markedsandele presser disse sites de Københavnske hoteller til at aflevere store kommissioner på mellem 15 og 23 procent, og de fungerer som et fordyrende mellemled, der presser hotellernes indtjening markant.

Direktør Sandra Weinert fra Guldsmeden Hotels siger om løsningen: ”Det her kan få en revolutionerende betydning for de Københavnske hoteller, for København som turistdestination og for forbrugerne, som vil opleve større gennemsigtighed og blive bedre stillet.

Alle de milliarder, vi som branche i dag er tvunget til at sende ubeskattet ud af landet, kan nu blive herhjemme og arbejde for øget markedsføring af destinationen, og udvikling i en branche, som historisk leverer store summer til samfundets fælles bundlinje og skaber mange arbejdspladser. Hvis alle de Københavnske hoteller går med, står vi enestående stærkt.” 

Læs mere om Guldsmeden Hotels og Omstillingspuljen

 

Guldsmeden Hotels er en af de 230 virksomheder, som har fået midler fra Omstillingspuljen til at tilpasse forretningen og udvikle digitale løsninger, så virksomheden er bedre rustet til den nye virkelighed under og efter Covid-19 krisen.

Du kan læse meget mere om Omstillingspuljen og dine muligheder for at ansøge her.
Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)