Omstillingspuljen:

Rejsearrangør vil satse på nye krydstogtsformer

Rejsearrangøren MyCruise Aps får penge til at implementere og opbygge digitale bestillingsmoduler til to nye produkter i deres portefølje.

Det drejer sig om flodkrydstogter og luksuskrydstogter, som begge er rejseformer, der foregår mere lokalt og på mindre skibe med langt færre personer. Efter en test blandt kunderne i sommeren 2020 forudser virksomheden stor efterspørgsel på denne type rejser, når verden begynder at lukke op igen, og de nye produkter skal desuden hjælpe virksomheden med at sprede sin risiko ved at kunne tilbyde kunderne mere corona-venlige rejseformer.

Direktør og partner Claus Jensen fra MyCriuse fortæller:

”Det har en kæmpe betydning for MyCruise, at vi får økonomisk hjælp via Omstillingspuljen. Vi har stort set haft nulomsætningen siden nedlukningen i marts, og vi forventer først stigende omsætning igen fra april måned af, så det er svært at finde finansiering til de initiativer og omstillingsplaner, som vi har i tankerne. Nu kan vi pludselig gå i gang med disse projekter indenfor kort tid, hvilket gør at vi forventer, at vi hurtigere kommer tilbage til en positiv drift igen og kan være med til at vi kan genoptage vores vækstrejse og internationalisering, som vi var godt i gang med før Covid-19. Vi er virkelig glade og taknemlige for at få en andel af denne pulje, og vil gøre alt hvad vi kan for at få mest mulig ud af disse midler og forhåbentlig kunne ”tilbagebetale” med at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark”.

Læs mere om MyCruise og Omstillingspuljen

MyCruise ApS er en af de 230 virksomheder, som har fået midler fra Omstillingspuljen til at tilpasse forretningen og udvikle digitale løsninger, så virksomheden er bedre rustet til den nye virkelighed under og efter Covid-19 krisen.

Du kan læse meget mere om Omstillingspuljen og dine muligheder for at ansøge her.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)