Omstillingspuljen:

Restaurant vil udvide med mødelokaler og etablere automatiseret booking og bæredygtig levering af take-away mad

Restaurant Fuego i København får penge til at skabe ekstra indtjening gennem at etablere og udleje veludstyrede mødelokaler og indkøbe inventar til mere udendørs servering med bedre afstand mellem bordene.

Der skal desuden investeres i et online bookingsystem til take-away mad og til indkøb af egne el-ladcykler med brandingbudskaber, så restauranten opnår mere eksponering og samtidig kan sikre en god og bæredygtig kundeoplevelse ved levering af maden.

Direktør Juan Jose Frederik Alvarez Nissen siger:

”Vi har været gennem en periode, hvor vi har skullet gennemtænke vores koncept og vores business-model, og vi har måttet nedjustere på lønninger, menu og ansatte. Med den nye nedlukning kan vi ikke presse mere ude af vores system. Omstillingspuljen giver os mulighed for arbejde med nye områder, beholde vores medarbejdere og tilbyde flere alternativer til nye og gamle kunder. Vi har været gennem kriser før, men aldrig en som den her, hvor vi skal starte forfra. Støtten fra puljen giver os mulighed for at opruste og gøre vores virksomhed konkurrencedygtig i det næste år. Alle her hos Fuego takker for den her mulighed.”

Læs mere om Restaurant Fuego og Omstillingspuljen

 

Restaurant Fuego er en af de 230 virksomheder, som har fået midler fra Omstillingspuljen til at tilpasse forretningen og udvikle digitale løsninger, så virksomheden er bedre rustet til den nye virkelighed under og efter Covid-19 krisen.

Du kan læse meget mere om Omstillingspuljen og dine muligheder for at ansøge her.
Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)