Vores kunder

Vores kunder er Danmarks helte intet mindre! Det er dem der tør bryde ud, tænke nyt, gå i front og ikke vil lade sig nøjes med. Det er dem der skaber vækst, eksport og arbejdspladser.

Hos Erhvervshus Hovedstaden møder vi mere end 1000 ambitiøse virksomhedsejere hvert år. Her kan du høre nogle af deres historier.

Fiberby

Om Fiberby

Fiberby leverer lynhurtigt fiberinternet til boligforeninger i København. De er i rivende vækst og blev udnævnt til gazellevirksomhed i 2014. I dag leverer Fiberby fibernet til mere end 500 foreninger og 17.000 lejligheder.

Virksomheden ligger på Vesterbro i København - Læs mere om Fiberby her: www.fiberby.dk

Få hele historien om Fiberby her

November First

November First er en af de nye danske fintech-startups, som udfordrer bankerne på deres kerneforretningsområder. November First har udviklet en ny betalingstjeneste, der skal gøre det billigere og nemmere for små og mellemstore virksomheder at foretage internationale betalinger.

Virksomheden fik i foråret 2016 licens fra Finanstilsynet som betalingsinstitut, hvilket giver dem mulighed for at drive konceptet ikke blot i Danmark, men også i hele EØS-området. November First har tiltrukket flere større investeringer i millionklassen, og er nu klar til at lancere deres produkt i hele verden.

Virksomheden bor i København - læs mere om dem her: www.novemberfirst.com

Få hele historien om November First her

GoBoat

En dag med familie og venner på en båd i de københavnske kanaler. Det er konceptet bag bådudlejningsselskabet Goboat, som blev søsat for to år siden.

I 2015 havde GoBoat over 82.000 kunder på baserne i København, Stockholm og Perth. Og nu melder interessen sig fra andre storbyer.......

Få hele historien om GoBoat her

Little Smart Things

Little Smart Things var flyveklar den 1. marts 2013. De producerer high tech droner til hele verden. Virksomheden holder til i Nexø og er idag fusioneret med Sky-Watch, som har hovedkontor i Nordjylland.

Erhvervshuset har hjulpet Little Smart Things i opstartsfasen og senere med at finde finansiering og finde professionelt netværk.

Få hele historien om Little Smart Things her

Mød vores kunder - Altinget

Den uafhængige netavis Altinget leverer hver dag dugfriske nyheder om dansk politik.
Med målet om en trecifret millionomsætning inden for fem år er ambitionerne store hos Altinget.

Erhvervshuset har hjulpet Altinget med at sammensætte og udpege en professionel bestyrelse samt kvalificere vækstplanerne.

Få hele historien om Altinget her

Mød vores kunder - Bikezac


Bikezac har udviklet en handy og miljøvenlig cykelpose, som er blevet et stort hit blandt københavnske cyklister. Erhvervshuset og Enterprise Europe Network har banet vejen for europæisk eksport - Tyskland og Holland er allerede indtaget.

Få hele historien om Bikezac her

Mød vores kunder - Adtones

Adtones gør det muligt at udskifte ringetonen på din mobile med en selvvalgt reklame, som gør din mobilregning delvis eller helt gratis. Adtones er rullet ud i Kenya og Senegal og har allerede 25 millioner kunder i de 2 lande. Næste step er Nigeria og Elfensbenskysten og der ligger yderligere 10 lande i pipelinen på tværs af Sydamerika og Europa.

Adtones

Podcast

Med håret i podcasten

Med håret i podcasten hvid

lyt-android-med-haaret-i-podcasten

Med håret i podcasten går vi bag om facaden hos en række erhvervsdrivende og fortæller om tidspunkter i deres og deres virksomheds liv, hvor det hele så anderledes kritisk ud. Ja, tider, hvor de rent ud sagt stod med håret i postkassen

Sidst opdateret: 25.04.2019