Omstillingspuljen:

Nyt digitalt ZOO studio og arrangementsformat

Zoologisk Have København får penge til at udvikle et nyt digitalt skole- og formidlingsformat, så man kan komme ud til de skoler og institutioner, der enten af praktiske, logistiske eller økonomiske årsager ikke kan komme til Haven.

ZOOs nye tiltag på digital undervisning og arrangementsplatform vil bringe naturbevarelse ud i hele landet på en helt ny måde.

”Covid-19 har lært os alle sammen værdien i at være omstillingsparate og digitalt manøvredygtige. Med den generøse bevilling får vi nu mulighed for at bygge videre på de erfaringer, og resultatet bliver, at vi kan tilbyde mere digital undervisning og flere arrangementer, der rykker online. Det glæder jeg mig meget over, for i dag er det ikke nok at tilbyde unikt content – det skal også ud og leve og skabe fascination,” siger administrerende direktør Jørgen Nielsen fra Københavns ZOO.

Læs mere om Zoologisk Have Kbh og Omstillingspuljen

Zoologisk Have København er en af de 230 virksomheder, som har fået midler fra Omstillingspuljen til at tilpasse forretningen og udvikle digitale løsninger, så virksomheden er bedre rustet til den nye virkelighed under og efter Covid-19 krisen.

Du kan læse meget mere om Omstillingspuljen og dine muligheder for at ansøge her.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)