Gå til sidens indhold

Indhold er hentet

Indhold er hentet

Case

Frankly Juice forvandler affald til guld

Siden 2014 har de to ejere bag Frankly Juice arbejdet passioneret med at gøre en forskel for mennesker og miljø ikke bare i Danmark men også internationalt ud fra en cirkulær – og skalerbar - forretningsmodel. Erhvervshus Hovedstaden har sparret med virksomheden om eksportstrategi og bæredygtighed.

De to ejere af Frankly Juice, Christian Bowall og Christian Seiersen

Indhold er hentet

Frankly Juice producerer en kvart million produkter om måneden fordelt på seks forskellige slags juice, tre slags smoothies og fire typer ingefærshots. Virksomheden bruger også restproduktet fra de pressede æbler, rødbeder og gulerødder – den såkaldte pulp – i bagværk, så det ikke bare ender i skraldespanden. Virksomhedens bæredygtige indsats og innovative rejse er blevet anerkendt: Bl.a. vandt Frankly Juice i 2019 prisen for Økologisk Guld Foodservice af Økologisk Landsforening.

Senior forretningsudvikler Henriette Kahré Freris har sparret med virksomheden om eksportstrategi og bæredygtighed og er imponeret over, hvor innovativ og bæredygtig virksomheden reelt er.

"Det er ikke nemt at være en lille innovativ virksomhed i turbulente tider med stigende priser osv., men Frankly Juice går ikke på kompromis med ambitionen om at, at deres juice skal være økologisk og lige så ren og frisk, som hvis den laves hjemme på køkkenbordet. Jeg synes, de er en rollemodel, fordi de forsøger at arbejde konstruktivt med værdikæderne både i forhold til råvarer og restprodukterne fra produktionen."

Henriette Kahré Freris, Christian Bowall og Christian Seiersen

Indhold er hentet

Frankly Juice får bevilling til at dokumentere CO2-aftryk
Frankly Juice har via CO2-puljen fået et tilskud som et supplement til deres egne investeringer i at arbejde med at dokumentere virksomhedens CO2-aftryk. Christian Seiersen fra Frankly Juice forklarer:

Vi er rigtig glade for efter at have fået sparring af Erhvervshus Hovedstaden til ansøgningen at have fået bevillingen på 75.000 kr. til at arbejde videre med at måle vores CO2 aftryk. Det bliver fremover et krav, at vi skal dokumentere det, og derfor er det også en salgsfaktor for os, da det også giver værdi for de kunder, vi leverer produkter til. I hele processen har vi uden tvivl haft stor gavn af sparringen med Erhvervshus Hovedstaden

Indhold er hentet

Har du brug for hjælp til at få dokumenteret din virksomheds CO2 aftryk?

Eller kender du det allerede og vil gerne have det verificeret af en rådgiver?

CO2 puljen har løbende åbent for ansøgninger.

Se om du kan ansøge nuÅbner link i ny fane

Indhold er hentet

Fakta om CO2-puljen:
Har du brug for hjælp til at få dokumenteret din virksomheds CO2-aftryk kan du via CO2-puljen søge om tilskud til udgifter relateret til dokumentation af CO2-udledning, kompetenceudvikling herom eller certificering gennem miljømærkning. Der er to ansøgningsrunder årligt. Ansøg herÅbner link i ny fane

Om Frankly Juice
Christian Bowall og Christian Seiersen etablerede virksomheden i 2014, som i dag har produktion i Brøndby Kommunes og beskæftiger ca. 30 medarbejdere, Frankly Juice producerer koldpressede juicer, shots og smoothies med næring, saft og kraft af frisk, ubehandlet andensorterings-frugt og grønt fra økologiske landmænd. Læs mere herÅbner link i ny fane

Indhold er hentet

Prøv Bæredygtighedshjulet, der både giver dig svar og overblik

Værktøjet måler temperaturen i virksomheden på i alt 20 fokusområder og er perfekt til dialog og intern workshop.

Download e-bogen Åbner link i ny fane

Indhold er hentet

Non-interactive preview

Complete this setup to unlock your widget