Driftslederen bruger det meste af tiden på at levere varen i morgen

Som driftsleder har du drevet virksomheden ud over de tidlige udviklingsfaser til et niveau, hvor du bekymrer dig mest om, hvordan virksomheden fungerer bedst her og nu.

Sådan bruger du økonomiske nøgletal

Hvis du er som driftsledere er flest, udfordres du sikkert på en høj arbejdsbyrde og mangel på ressourcer, der kan flytte virksomheden til et nyt niveau.

Mange driftsledere finder svar i at få sig selv organiseret lidt bedre - det vil sige opnå en klarere prioritering af opgaverne både professionelt og privat, samt få et bedre overblik over arbejdsopgaverne og hvordan de hænger sammen med virksomhedens langsigtede udvikling.

Så hvordan sætter du bedst dit team, og hvordan støtter du bedst dine medarbejdere? Hvordan fungerer du bedst selv som leder? Får du kommunikeret klart nok? Og hvilke værktøjer kan hjælpe dig med overblikket?

Vi kender til dine udfordringer og glæder os til at understøtte dig i processen:

Konsulenter Viden Hypoteser Symbol

Konsulenter

Viden

Ydelser

Konsulenter

Flemming Troelsen

Flemming Troelsen
Konsulentchef
ftr@ehhs.dk
30108092
Se Flemmings profil

Max Damgaard
Forretningsudvikler
mda@ehhs.dk
30108119
Se Max´profil

Peter Bausager
Forretningsudvikler
pba@ehhs.dk
52138501
Se Peters profil

Kim Meyer Karlsen

Kim Meyer-Karlsen
Forretningsudvikler
kmk@ehhs.dk
30108117
Se Kims profil

Till Pöpperling
Marketing
tpo@ehhs.dk
41886604
Se Tills profil

Button konsulenter

Viden

Viden er din kerne – jo bedre viden du besidder, jo mere præcist kan du sætte ind, jo mindre risikofyldt er dine indsatser.

Copenhagen Business Hub fokuserer især på at formidle management viden til pragmatiske handlinger.

Vores fokus er at få tingene til at fungere hos dig. Følg med i vore artikler eller foreslå os en konkret problemstilling om din virksomhed eller idé, som vi kan skrive om.

Økonomiske nøgetal er et afgørende redskab til økonomistyringen. Her får du et samlet overblik og gode råd til, hvordan du bruger de vigtigste nøgletal på en god og enkel måde. Læs artiklen HER.

Ydelser

Copenhagen Business Hub tilbyder alt fra uvildig 1-1 rådgivning til programmer om ledelse, forretningsudvikling m.v. Her ser du et udpluk af dem.

Inspirerer de dig? Giv os gerne dit feedback, for vi bruger det: Vi er en lærende organisation, der vedvarende tilpasser os kundernes behov.

Få sparring på hvordan du udvikler dine ledelseskompetencer og bliv inspireret i mødet med andre ejerledere, der har de samme udfordringer som dig. For mere information kan du skrive dig op HER.

Overvejer du etablering af en bestyrelse? Få sparring omkring bestyrelsens sammensætning og hvordan du som ejerleder for mest ud af den. For mere information kan du skrive dig op HER.

Du får konkrete tiltag til at optimere din økonomistyring, så du bruger mindst mulig tid på dette. For mere information kan du skrive dig op HER.

Få målrettet din markedsføringsplan og udnyt de digitale muligheder for at opbygge viden om dine kunder. For mere information kan du skrive dig op HER.

Mangler I omsætning? Har I fat i de rigtige kunder? Er der styr på salgsprocessen? Få sat struktur på jeres salgsarbejde på denne heldags workshop. For mere information kan du skrive dig op HER.

Har du overvejet hvordan du kan gøre din produktion mere effektiv? Få inspiration fra oplægsholderne og diskuter mulighederne med andre ejerledere i samme situation som dig. For mere information kan du skrive dig op HER.

mere information
                     button

Sidst opdateret: 25.10.2019