Køkkenfest - Vær med til at fejre madiværksætteriet

mad800x300

Oplev passionerede madiværksættere sætte ord og smag på de nyeste tendenser inden for bæredygtige føde- og drikkevarer, når Greater Copenhagen Food Startup og Staldkøkkenet byder indenfor til køkkenfest. Kom på rundtur i Staldkøkkenet, hvor en række madiværksættere til dagligt deler køkken og udvikler morgendagens fødevarer.

Stifter Mia Maja Hansson viser rundt og vi hører iværksætternes tanker om brug og genbrug af råvarer, udvikling af nye smage og hvad de gerne vil ændre ved den måde, vi spiser. Vi smager selvfølgelig samtidig ...

Staldkøkkenet og Greater Copenhagen Food Startup har hjulpet en lang række madiværksættere i gang og giver et indblik i, hvad der kendetegner de nye madiværksættere, måden de arbejder på og tendenserne for udvikling af nye føde- og drikkevarer.

Tid og Sted: 16. september 2020, kl. 17.00-18.30
Staldkøkkenet, Slagtehusgade 11, 1. sal. Kbh. V.

Hvad koster det?
Du skal ikke have penge op af lommen. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond.

Læs mere

Greater Copenhagen Food Startup bliver til i et samarbejde mellem Copenhagen Business Hub og CPH Food Space. Vi er finansieret af EUs Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Find os her.

Eventet er en del af madfestivallen Madland. Madland er en madpolitisk gentænksfestival, der samler de jordbrugere, landmænd, fiskere, producenter, købmænd, kokke, medie- og madfolk og borgere, der vil benytte genstarten til at gentænke madsystemerne i Danmark. Madland favner de gode folk bag maddanmark og giver deres idéer, koncepter, erhverv og events plads i festivalprogrammet med formålet om at engagere dig og os andre i, at vi alle har en vigtig rolle i et bæredygtigt madsystem.

Sidst opdateret: 11.09.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)