Workshops for nye madiværksættere

Vi afholder i Greater Copenhagen Food Startup 2 x Workshops for potentielle og helt nye iværksættere med ideer til nye fødevareprodukter.

food startup

Vi giver dig viden og redskaber til at konkretisere og teste din ide, til at forstå fødevarereglerne og til at nå dine første kunder. Du kommer til at arbejde med din forretningside, og får konkret sparring med eksperter og andre madiværksættere.


Vi kommer rundt om følgende emner:

· Hvordan du starter og tester din ide i lille skala uden at skulle investere store beløb.
· Regler og krav ved fødevareproduktion.
· Hvordan du finder samarbejdspartnere, kunder og salgskanaler.


Du møder:

· Henrik Christensen: En af stifterne bag Planteslagterne og Food Startup Alumni.
· Martin Bregnballe: Stifter af Fangst, erfaren rådgiver indenfor madiværksætteri og tidligere udviklingsdirektør i Meyers.
· Mia Maja Hansson: Stifter af bl.a. delekøkkenet Kitchen Collective og Street Food om Søerne. Hun har derudover hjulpet en lang række madiværksættere i gang.
· Jeanette Elgaard Carlsson: Forretningsudvikler hos Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden med speciale i fødevarebranchen. Hun er bl.a. tidligere direktør i Froosh og nuværende bestyrelsesformand hos Frankly Juice.


Målgruppe:

Du er potentiel- eller helt ny madiværksætter med ideer til helt nye fødevareprodukter.


Hvornår?

Den 02. og 09. juni begge dage fra kl. 16:30 - 19:30.

De to workshops er sammenhængende, og ved tilmelding tilmelder du dig til begge workshops.

Tilmelding er GRATIS.

Deltagelse kræver, at der enten foreligger Coronapas eller dokumentation på, at du inden for de seneste 72 timer har fået taget en COVID-19 TEST, der indikerer, at du er NEGATIV.

Vi kan gøre det gratis, fordi Greater Copenhagen Food Startup er finansieret af EU's Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Det er til gengæld et krav, at du udfylder og underskriver dokumentation for din deltagelse. Ved oprettelse af din bruger på vores hjemmeside tilhørende Greater Copenhagen Food Startup udfylder og underskriver du et startskema, hvor dine personlige oplysninger fremgår. Du vil efter din deltagelse modtage et slutskema på denne hjemmeside, som vi ligeledes vil bede dig om at udfylde og underskrive som dokumentation for din deltagelse.


Om Greater Copenhagen Food Startup

Greater Copenhagen Food Startup er en fokuseret accelerator for tidligere madiværksættere, som holder til i CPH Food Space i Kødbyen. Vi bygger på et stærkt netværk i madens verden og samarbejder bl.a. med Irma, Coop Crowdfunding og Torvehallerne om at bringe nye, bæredygtige fødevarer og koncepter på markedet. Vi arbejder med madiværksættere, der bidrager til at løse sundheds- og bæredygtighedsudfordringer, og har holdninger til råvarer, madsystemer og hvordan vi spiser. Greater Copenhagen Food Startup bliver til i et samarbejde mellem Copenhagen Business Hub, CPH Food Space, Smag på Nordsjælland og Københavns Kommune og er finansieret af EU's Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Find os her.

Kontakt

Anne Handlos

Anne Handlos

Se fuld profil

Oscar Sonne Hansen

Oscar  Sonne Hansen

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)