Uvildig, specialiseret sparring skræddersyet til jeres specifikke udfordringer.

Høj kvalitet og blivende værdi – uden beregning

Vi tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring med vores erfarne forretningsudviklere, og ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb. Vi er god forretning – på alle områder af forretning.

Vi hjælper omtrent 2000 virksomheder hvert år

– og ingen ender som et nummer i rækken eller forsvinder i mængden. Heller ikke din unikke virksomhed

Kød på alle ordene – kig konkurrenter og kolleger i kortene. Se om du kan spejle dine udfordringer og ambitioner i andre virksomheder, vi har været der for.

Se vores cases

Fokusområder, vi ved du har højt på dagsordenen

Vi har særligt fokus på digitalisering, internationalisering, bæredygtighed, arbejdskraft,
kompetenceløft samt startup og iværksætteri. Men der er meget mere at komme efter, og endnu mere at tage med.

Don’t stop! Start up (& stand out)

Passion og hårdt arbejde er vejen frem, hvis du vil gøre din geniale idé til god forretning, og at lytte til uvildig vejledning kan hjælpe dig til at gøre det på den smarte måde. Vi taler af, og med, erfaring, så slå endelig ørerne ud hos os.
Vi har tilbud, der matcher alle iværksætteriets stadier: Fra idéudvikling, overetablering, til vækst.

ehhs.dk/ivaerksaetter

Den gode sag er også god forretning

Kunderne foretrækker det: Produkter og services fra virksomheder, der arbejder bevidst med FN’s verdensmål for en mere retfærdig og bæredygtig verden. Der er også besparelser til dig, klima og miljø i den grønne omstilling, og du kan udnytte energi og andre ressourcer mere effektivt med cirkulær økonomi. Vi har programforløb, workshops, sparring og events for dig, der vil gøre en forskel for verden og din virksomhed. Vi kan også gå i dybden sammen med dig, der har en anden udfordring i din virksomhed for eksempel inden for fødevarer eller CSR.

ehhs.dk/baeredygtighed

Kære leder, Har du glemt strategien?

... man kan ikke føre an, mens man render rundt og leder efter den. Et solidt kendskab til kunsten at tænke strategisk på alle planer, kan give dig en stor fordel i din rolle som din virksomheds hjerne og hjerte. Hos os kan du trække på fortrolig 1:1 sparring, programmer og workshops med vores forretningsudviklere. De har alle haft egen virksomhed og/eller ledende stillinger i større danske foretagender.

ehhs.dk/ledelse

Dine helt egne eksperter tæt på de daglige dilemmaer

Mange virksomheder vinder ved at tilknytte et advisory board eller en egentlig bestyrelse. I vores uvildige sparring kortlægger vi mulighederne, og præsenterer det match af kompetencesæt og personligheder, der kan give jer det bedste boost.

ehhs.dk/bestyrelse

Din virksomheds vækst behøver ikke at begrænse sig til det flade danske landskab

Der er masser af både let indtageligt og mere kuperet terræn i horisonten. Vi har erfaring og viden til en seriøs analyse af dine muligheder, og er i nær alliance med alle væsentlige, internationale aktører. Både innovation, produktion og handel er globaliserede størrelser, og der er lige så mange faldgruber som muligheder. Vores programforløb kommer hele vejen rundt, og i vores uvildige 1:1 sparring, udfolder vi ekspertisen til at afklare din unikke virksomheds potentiale.

ehhs.dk/internationalisering

Det forkromede overblik og det gyldne pitch – vejen til ny kapital

Vi kaster gerne et erfarent blik på din idé, økonomi og strategi, så du kan blive klar til mødet med potentielle investorer eller bankforbindelser. Vores uvildige sparring er baseret på et indgående kendskab til området, og målrettet din virksomheds behov, uanset om det er innovation eller vækst, du ønsker finansiering til. Vi skaber et overblik, lægger en plan og perfektionerer dit pitch.

ehhs.dk/finansiering

Spot på din virksomheds fremtid

20 Innovation er rygraden i både den geniale idé, fortsat udvikling og succes, uanset om du er en start up eller en etableret og fermt skalerende virksomhed. Vi ynder at tale markedsanalyse, strategi og digitalisering, og har altid en passende projektør, der kan kaste lys over dine udviklingsmuligheder. Vi er tætte partnere med, og eksperter på, Innovationsfonden, Vækstfonden, kapitalfonde og relevante uddannelses- og forskningsinstitutioner.

ehhs.dk/innovation

I kredsløb om markedet – mere end bare strøm til din virksomhed

Regering og erhvervsliv er enige: Vi skal i Danmark højne vores digitale niveau. Produktion eller service? Start up eller SMV? Det gør ingen forskel, når det kommer til mulighederne for øget produktivitet. Det kræver dog den rette ekspertise at vælge rigtigt for netop dig og din virksomhed. I vores sparring går vi målrettet til sagen, og afdækker jeres digitale parathed, og præcis hvordan øget digitalisering og anvendelse af ny teknologi kan gøre en forskel.

ehhs.dk/digitalisering

Hos os skal du ikke købe noget for at blive bedre til at sælge

På workshops eller gennem uvildig 1:1 sparring kortlægger vi dine muligheder for øget salg og overskud. Du får en plan og kendskab til de rette praktiske værktøjer. En virksomhed uden god salgsstyring kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, og vores professionelle vejledning er altså helt uden beregning. Bliv også koblet sikkert op på den digitale markedsføring, som er din hurtige forbindelse til et større marked, og lær at måle effekten af din indsats, så du altid kan tilpasse strategien.

ehhs.dk/salg

Smart, smartere, din virksomhed

Vil du effektivisere arbejdsgange og systemer, og udradere ressourcespild? Vi kan hjælpe dig med at skabe de bedste betingelser for en stabilt stor eller voksende andel af markedet – for din virksomhed. Uvildig 1:1 sparring baseret på erfaring med mange brancher, virksomheder i alle størrelser og med vidt forskellige ønsker. Med bæredygtighed, sparehensyn eller andet som bærende princip. Og et stort netværk af private rådgivere at henvise til, når du skal eksekvere.

ehhs.dk/optimering

+40 forretningsudviklere – langt flere kompetencer

Vores forretningsudviklere har alle baggrund i det private erhvervsliv, som selvstændige eller fra ledelsesstillinger i større danske foretagender.

Vi er altid klar til din henvendelse, og har kapacitet til at rykke hurtigt på den, uanset karakteren af dine udfordringer og ambitioner.

Afklaring giver overblik, planlægning giver fokus. Det er vores specialer, som vi udfolder systematisk og målrettet – og som vi naturligvis forstår at formidle i øjenhøjde.

Vi er knudepunkt for alle erhvervs-aktører, offentlige og private, nationale og internationale, og vi er gavmilde med vores netværk og viden om muligheder.

Vi peger også gerne i den rigtige retning, i forhold til private rådgivere, når du skal til at implementere og eksekvere.

Kontakt os nu

Du er også altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@ehhs.dk eller tlf: 30 10 80 80

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)