Iværksætterhuset

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed eller er nyetableret og har ambitioner om vækst. Iværksætterhuset tilbyder målrettet 1:1 sparring og vejledning samt events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere. Læs mere på www.ivsh.dk

Udover at få sparring og vejledning hjælper Iværksætterhuset med at henvise til private rådgivere og eksperter. Med vores store erfaring og brede netværk kan vi altid henvise til den rigtige for dig. Iværksætterhusets konsulentteam har mange års erfaring og står altid klar til at hjælpe.

Iværksætterhuset er etableret den 1. januar 2013. Formålet med Iværksætterhuset er at sikre et relevant og omfattende tilbud til iværksættere, så endnu flere overlever de første 3 svære år.

Iværksætterhusets tilbud til iværksættere omfatter 22 kommuner i Hovedstadsregionen: Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, Rudersdal, Rødovre og Vallensbæk.

Iværksætterhuset drives af Erhvervshus Hovedstaden

Sidst opdateret: 02.12.2016