Støttet af
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Erhvervshusene

IvDK med klar baggrund

Fra god idé til god forretning – helt lokalt, landet rundt

Iværksætterdanmark er målrettede workshopforløb med viden og værktøjer til vejen fra god idé til god forretning.
Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Det betyder at det, bortset fra din tid og entusiasme, er gratis for dig at deltage i vores workshopforløb.

Det starter med dig

Vores workshopforløb er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Iværksætterdanmark tilbyder skræddersyede workshopforløb indenfor langt de fleste discipliner og temaer, der har noget med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre. Her er et par gode eksempler, du måske kan spejle dine behov og ambitioner i:

Fra forretningsidé til forretningsmodel, Virksomhedsøkonomi for iværksættere, Cirkulær økonomi og bæredygitghed for iværksættere, SoMe for iværksættere, Få styr på livet som selvstændig, Sådan øger du din online tilstedeværelse, Salg og marketing for iværksættere

Klar parat startup

Iværksætterdanmark er et tilbud til iværksættere i hele Danmark. For tiden afvikles langt de fleste forløb som webinarer, men ambitionen er at ekspertisen altid tilbydes så lokalt som muligt.

Faglige kompetenceforløb – praktisk til værks fra start up til take off

Konkrete værktøjer til at opbygge og udvikle din forretning. Her stifter du bekendtskab med de basale teoretiske og praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang og endnu bedre videre. Bortset fra din tid og entusiasme er det gratis at deltage.

Vores forløb er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Godt i gang, eller endnu bedre videre, på dit iværksættereventyr:

På de faglige kompetenceforløb får du omkring 16 timers ekspertundervisning, inklusiv eventuel forberedelse, fordelt over flere gange. De engagerede undervisere har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, og brænder for at hjælpe dig på vej. Vægten er på brugbar viden og konkrete værktøjer, så mere og bedre handling kan blive dit naturlige næste skridt.

Eksempler på forløb:

Salg: Om de forskellige typer af salg, relationer og kontakter, salg via SoMe og salgstræning. Økonomi: Bliv klogere på regnskab, skat og moms, budgetlægning og bogføring. Online tilstedeværelse: Om CMS, webshops, paid marketing, Analytics og SEO.

Find de aktuelle forløb og tilmeld dig her.

Branche- og temaspecifikke forløb – fra bare en del af branchen til stærk på dit felt

Specialiseret viden og værktøjer til iværksættere i bestemte brancher, eller indenfor overordnede tematikker/områder, du ønsker at arbejde målrettet med.Bortset fra din tid og entusiasme er det gratis at deltage.

Vores forløb er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Godt i gang, eller endnu bedre videre, på dit iværksættereventyr:

På de branche- og temaspecifikke forløb får du omkring 16 timers ekspertundervisning, inklusiv eventuel forberedelse, fordelt over flere gange. De engagerede undervisere har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, og brænder for at hjælpe dig på vej. Fokus for undervisningen vil være netop din branche eller et tema, som er særligt relevant for din forretning.

Eksempler på forløb:

Branchespecifikke forløb: Turisme og oplevelsesindustri, håndværk og freelance/konsulent. Temaspecifikke forløb: Grøn cirkulær omstilling, samarbejde med det offentlige, digitalisering og socialt entreprenørskab.

Find de aktuelle forløb og tilmeld dig her.

NextStep-forløb – når vækst er det næste skridt på din vej

Dybdegående forløb målrettet udvalgte iværksættere, som har vist stort vækstpotentiale og særlige evner for at rykke deres forretning afgørende på kort tid. Forløbene er mere intensive og tidskrævende end vores andre forløbstyper, men prisen er stadig blot din tid og entusiasme.

Vores andre forløbstyper er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. Adgang til et NextStep-forløb stiller dog særlige krav til virksomheden. Derfor: Et NextStep-forløb kan man ikke melde sig til, det bliver man tilbudt.

Godt i gang, eller endnu bedre videre, på dit iværksættereventyr:

På NextStep-forløbene samler vi mindre hold af særligt talentfulde iværksættere til omkring 16 timers ekspertrådgivning og sparring, fordelt over flere gange.

Vi går i dybden med en fælles dagsorden, der tager afsæt i et branchefælleskab eller et samlende tema. Forløbet faciliteres af erfarne forretningsudviklere fra erhvervshusene i samarbejde med rådgivere fra det private erhvervsliv, som brænder for at hjælpe dig på vej.

Særligt omkring tilmelding:

Forløbene består af lukkede hold, hvor deltagerne er blevet rekrutteret af projektet og dets partnere, typisk efter at have deltaget på andre forløb.

Har du et godt forslag til et nyt forløb?

Så vil vi gerne høre fra dig. Læs mere om hvad og hvordan vi søger her.

Kontakt

Emil Ødegaard

Emil Ødegaard

Se fuld profil

Frederik Müntzberg

Frederik Müntzberg

Se fuld profil

Olivia Faxhøj Lisbjerg

Olivia Faxhøj Lisbjerg

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)