Vigtig viden til iværksættere

Det er en stejl læringskurve at starte op som iværksætter. Det er svært at forudsige alle de forskellige elementer, og hvilke udfordringer man vil møde.

For at hjælpe dig godt fra start, har vi her på siden samlet en lang række erfaringer og ekspert-råd om iværksætteri og virksomhdsdrift. Videoer og artikler lavet specifikt til iværksættere og startups, med det formål at hjælpe dig godt på vej med din virksomhed.

I menuen til venstre finder du en oversigt over de forskellige temaer/områder. Klik dig videre, og vælg så den video eller artikel, du umiddelbart kan spejle dine behov, udfordringer og ambitioner i.

Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden

I flere af videoerne bliver der referereret til eksempelvis ”Væksthuset”, da de oprindeligt er udviklet til Hovedstadens Iværksætterprogram, HIP, under det daværende Væksthus Hovedstaden. Vi har naturligvis sikret, at al viden i videoerne stadig er helt aktuelt og relevant. Og vi har i dag de samme gode, omtalte tilbud til iværksættere i hovedstadsområdet, blot under vores nye navn "Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden".

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)