Skarpere kommunikation med en grundfortælling

Skarpere kommunikation med en grundfortælling

Hvordan styrker du din virksomheds brand og synlighed? Mette Dahl Juelner giver dig et indblik i, hvordan du arbejder med din grundfortælling og du øger dine muligheder på markedet. Se videoen og bliv klogere på, hvordan du brander og styrker din virksomheds synlighed på markedet.

Sådan skaber du et stærkt brand

Du kan bruge branding til at vise verden, hvordan din virksomhed er forskelligt fra konkurrenternes. Brandet er det, der gør dit produkt unikt i markedet og med branding kan du sikre, at kunderne vælger dit produkt fremfor et konkurrerende på trods af sammenlignelige produkter og priser. Se videoen og bliv klogere på, hvordan du brander din virksomhed strategisk.

Verdensmål

der bliver arbejdet
der bliver

arbejdet

Sådan får du succes online

Når man som iværksætter skal have succes med sin online markedsføring, er der fire vigtige opgaver du skal løse allerførst. I denne video giver Thomas T. Slott dig sine bedste bud på hvordan du kommer godt fra start med online markedsføring.

Verdensmål

Steen viser noget
Steen viser

noget

Få en god hjemmeside

Hjemmesiden kan være omdrejningspunktet for din forretning, hvis du eksempelvis har en webshop. Den kan også blot være et visitkort, som det typisk er tilfældet hvis du er konsulent, personlig træner eller noget i den stil, hvor hjemmesiden ikke nødvendigvis er omdrejningspunktet for salget. Se videoen og bliv klogere på, om du har brug for en hjemmeside, og hvilken funktion den skal have i din forretning.

Her finder du links til de hjemmesidetjenester, som Mikkel fortæller om i videoen:

Wordpress Shopify Wix Squarespace

Verdensmål

Business

Sådan arbejder du med SEO

SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering) og bruges til at gøre din hjemmeside eller webshop mere synlig og opnå en bedre ranking i søgemaskiner som eksempelvis Google. Når du skal arbejde med SEO er der fire huskeregler som du kan arbejde ud fra, og dem kan du høre om i nedenstående video.

Klar til pressen

Hvis man som nystartet virksomhed gerne vil pressen, hvordan kan man så gøre sig klar, så man er sikker på at få mest mulig ud af indsatsen. Det svarer Majbritt Lund på i denne ”klar til pressen” guide.

Verdensmål

konf

Få styr på nyhedsbrev med MailChimp

MailChimp er en online service, som du kan bruge til email-marketing. Du kan bruge det til at sende nyhedsbreve til dine abonnenter. Det er let at bruge, du får detaljeret data og det kan integreres med en masse andre systemer som eksempelvis webshops eller sociale medier. Se videoen og få en introduktion til hvordan du bruger MailChimp i din virksomhed.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)