Johnny Louis Bauer - forretningsudvikler

Johnny Louis Bauer

Ring til mig, når du:

Ønsker sparring til forretningsudvikling og innovation, nye forretningsmodeller, udvikling af organisationen, digitalisering, internationalisering samt opbygning af partnerskaber eller alliancer.

Johnny er projektleder for det nationale program Forsvarsindustrielt Kontaktpunkt og står derfor til rådighed for virksomheder udenfor hovedstadsregionen i det omfang, de kan relatere til dette projekt.

Ekspertise:

Johnny har en baggrund som serieiværksætter, og har desuden haft forskellige direktions- og ledelsesroller i danske og udenlandske virksomheder med særligt fokus på produktinnovation, salg og organisationsopbygning.

Baggrund:

Johnny har gennem næsten 20 år været iværksætter og medstifter af flere IT-virksomheder. Johnny har samtidig over 10 års erfaring fra arbejde på direktionsniveau i både nationale og internationale virksomheder. Herunder Experian, Infomedia, Silverstream, EG (EDB Gruppen), Progressive og Cloudeon.

Johnny yder støtte til virksomheder gennem udvikling af vækstplaner og generel forretningssparring samt etablering af advisory board eller bestyrelse.

Kontaktoplysninger

Johnny Louis Bauer

Email: jlb@ehhs.dk

Mobil: 41886609

Sidst opdateret: 06.03.2019