Produktudviklingskonsulent søges

Afdækning af potentielle leverandører

Deadline for at melde interesse: 10.03.2020 Kl. 12.00

OBS: Denne annoncering er ændret til et ønske om at identificere potentielle konsulenter, der har kompetencer indenfor beskrevede område. Interessetilkendegivelser meldes skriftligt til projektet på eoe@ehhs.dk. Efter deadline vil de potentielle leverandører have mulighed for at stille nærmere spørgsmål til opgaven og virksomheden bag annoncen, inden der afgives et endeligt tilbud.

Generelle oplysninger

Opgavens titel: Produktudviklingskonsulent søges

Annoncør: Anonym

Dato: 24. februar 2020

Deadline for at melde interesse: 10. marts 2020 kl. 12.00

Interessetilkendegivelser meldes skriftligt til Projektleder Emil Ødegaard, eoe@ehhs.dk

Evt. spørgsmål til bedes rettet skriftligt til: Projektleder Emil Ødegaard, eoe@ehhs.dk

Evt. spørgsmål og svar offentliggøres nederst på denne side. Spørgsmål til selve opgaven henvises til perioden umiddelbart efter deadline - og inden endeligt tilbud, hvor der vil være mulighed for at stille uddybende spørgsmål til virksomheden og opgaven, såfremt det er nødvendigt.

Præsentation af virksomhed

Vi er en produktionsvirksomhed med høje standarder inden for både bæredygtighed, allergivenlighed og skandinavisk design.

Beskrivelse af opgaven

  • Kemiingeniør eller lignende søges til forestående produktudviklingsprojekt.
  • Projektet tager udgangspunkt i udvikling af nyt hobbyprodukt til vores produktsortiment.
  • Konsulentforskning og rådgivning i forbindelse med projektet, kendskab til lovgivning inden for kosmetik, de nødvendige råvarer og deres sammensætning ud fra bæredygtige og allergivenlige værdier.

Særlige forventninger til Leverandøren

Vi søger en leverandør til vores forestående projekt. Leverandøren skal være kvalitetsbevidst, og have kendskab til arbejde med kemiske sammensætninger, fremstilling af hudprodukter samt lovgivning inden for kosmetik og netværk, som leverandøren kan trække på i forbindelse med det forestående arbejde.

Q&A

OBS: Denne annoncering er ændret til et ønske om at identificere potentielle konsulenter, der har kompetencer indenfor beskrevede område. Interesse tilkendegivelser meldes skriftligt til projektet på eoe@ehhs.dk. Efter deadline vil de potentielle leverandører have mulighed for at stille nærmere spørgsmål til opgaven og virksomheden bag annoncen, inden der afgives et endeligt tilbud.

Sidst opdateret: 05.03.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)