Michael Andresen - forretningsudvikler

Michael Andresen, iværksætterkonsulent
              i Iværksætterhuset

Book et møde

Ring til mig, når du:

 • ønsker konstruktiv og ærlig feedback på en idé / forretningskoncept
 • har ambitioner om at opbygge en succesfuld virksomhed
 • ønsker sparring omkring produktudvikling, forretningsudvikling og/eller konceptudvikling
 • gerne vil sparre med én, der selv har opbygget, vækstet og solgt flere virksomheder


Ekspertise
Michael har startet flere forskellige virksomheder, hvoraf 2 har opnået Gazelle-vækst. Han har gennemført 2 exits til markedsledende aktører og har erfaring med både køb og salg af virksomheder på både nationalt og internationalt niveau. Michael har hjulpet adskillige iværksættere og mindre virksomheder med opstart, vækst og udvikling, som partner/business angel via advisory boards og gennem bestyrelsesarbejde - og han kan også hjælpe dig.

Michael har god erfaring med opbygning af virksomheder via partnerskaber, salg og salgsledelse, og så er han skarp til nytænkning i gamle brancher, forretningsudvikling, offentlige udbud og digital markedsføring. Dertil har han også erfaring med telemarketing og kreativ reklame.

Baggrund
Michael er uddannet cand.merc i design & communication management fra CBS. Han har et bredt CV, som dækker over ansættelser i flere store internationale koncerner, samt opstart og rådgivning af en række SMV'er og startups. Hans erfaring dækker både service-, medie-, auto- og medicinalbranchen, og så har han også arbejdet med offentlige kunder (SKI, udbud og EU-udbud) samt med alarm og overvågning. Hans brede vifte af erfaring har givet ham stærke kompetencer indenfor koncept- og produktudvikling samt ledelse og opbygning af organisationer. Derudover er han også skarp i arbejdet med partnerskaber og underleverandører samt sociale klausuler.

Ydelser

 • Startup og forretningsudvikling
 • Sparring på forretningsmodeller
 • Salg og markedsføring

Kontaktoplysninger

Michael Andresen

Email: man@ehhs.dk

Mobil: 30108100

Book et møde

Bibeskæftigelse

Ejer/medejer hos Globus Holding ApS
CVR: 32150764

Advisoryboard hos F1Leasing /Skadescenter
CVR: 36546433

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)