Peter Koppel - projektleder

Peter Koppel

Ring til mig når du:

  • ønsker at styrke din ledelse og forretningsudvikling
  • ønsker at styrke dit salg til det offentlige

Ekspertise
Omdrejningspunktet for Peter er at tilbyde virksomheder med vækstambitioner skræddersyede forløb indenfor fx forretningsudvikling, ledelse, internationalisering og salg til det offentlige (Business to government). I samarbejde med en række specialister, tilbydes virksomhederne intensive forløb, der styrker centrale kompetencer og skaber grundlag for øget vækst.

Peter har et stort professionelt netværk, som kommer de mange virksomheder han arbejder med til gavn, og bidrager til at styrke deres forudsætninger for at få succes.

Baggrund
Peter er oprindeligt uddannet civiløkonom og har arbejdet indenfor logistik, management og økonomistyring. Han har været chef i flere private virksomheder indenfor B2C og i finanssektoren. Peter har i mange år arbejdet som både konsulent og leder i designbranchen. Han har bl.a. været direktør i Dansk Design Center.

Siden 2008 har Peter hjulpet små og mellemstore virksomheder med at vokse med udgangspunkt i professionalisering og internationalisering, finansiering samt salg til det offentlige. Han har drevet flere af Erhvervshusets helt store projekter, såsom Growbiz og Fashion Accelerator.

Ydelser

  • Skræddersyede vækstforløb til små og mellemstore virksomheder
  • Forretningsudvikling, salg til det offentlige og ledelse
  • Internationalisering og netværk til samarbejdspartnere

Kontaktoplysninger

Peter Koppel

Mobil: 30108086

Email: pko@ehhs.dk

LinkedIn

Bibeskæftigelse

Advisoryboard hos CPH Business
CVR: 31678021

Sidst opdateret: 20.12.2019