Peter Keller-Larsen - forretningsudvikler

Book et møde

Ring til mig når du:

  • ønsker at forstå Vækstmuligheder via Digitalisering (e.g. Cloud, AI, IoT, Automatisering, datadreven vækst)
  • ønsker indsigt i hvordan du optimerer Innovationsprocessen og resultater med Design Thinking
  • ønsker sparring på transformation og forandringsledelse
  • ønsker stærkere kobling mellem Forretningsmodel-Produktudvikling og Salg
  • ønsker sparring om International Skalering og valg af Territorier & Salgskanaler

Ekspertise

International innovations- og forretningsudviklingsprofil
Siden 90’erne har Peter ledt innovation og forretningsudvikling i både egen organisation og som konsulent for andre. Han har international erfaring med at smede samarbejder på tværs af forskning, produktudvikling og kommercialisering.

Peter har ledt internationale erhvervsfremstød i Sverige, Tyskland, Kina, USA og UAE. Han har også erfaring med etablering af selskaber og kapitalrejsning.

Accelerator af forretningsmæssig succes
Disruptive innovation er på alles læber og som ”Business Accelerator & Investor” i et af Europas førende acceleratorprogrammer “Accelerace”, har Peter vejledt nogle af Danmarks mest lovende startups. Arbejdet med acceleratorer, har også givet et stærkt netværk i investorkredse, nationalt, såvel som internationalt.

Netværkstalent med mangeårig indsigt
Gennem mine mange år med innovation og forretningsudvikling har jeg engageret mig i diverse netværk og brancheorganisationer. Jeg har således været formand i Branchefællesskabet for Intelligent Energi, og arbejdet tæt med DI, Scion DTU, Copenhagen Capacity og Danmarks innovationscentre i USA, Tyskland, Kina og Sydkorea.

Resultaterne tæller
Fascination af teknologi er ikke nok, det er de forretningsmæssige resultater der tæller. Peter har skabt resultater hvor han er kommet før. Eksempler:
TDC’s ”Play” var i mange år Danmarks førende digitale musiktjeneste, hos Nokia leverede jeg højeste profitmargen i firmaets historie, og som forretningsudviklingsdirektør hos Spirae.dk, skabte jeg trecifret millionomsætning på under 3 år, og hos Accelerace tillod sparringen en af ”mine” virksomheder at firedoble omsætningen pba. blot 2 måneders disciplineret ”Lean Startup” indsats.

Kontaktoplysninger

Peter Keller-Larsen

Mobil: 52 13 85 08

Email: pkl@ehhs.dk

Book et møde

Bibeskæftigelse

PKL Consult
CVR-nr.: 40775226

Sidst opdateret: 28.07.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)