Peter Keller-Larsen - forretningsudvikler

Book et møde

Ring til mig, når du:

  • ønsker at forstå vækstmuligheder via digitalisering (e.g. Cloud, AI, IoT, automatisering, datadreven vækst)
  • ønsker indsigt i hvordan du optimerer Innovationsprocessen og resultaterne med Design Thinking
  • ønsker sparring på transformation og forandringsledelse
  • ønsker stærkere kobling mellem forretningsmodel, produktudvikling og salg
  • ønsker sparring om international skalering og valg af territorier & salgskanaler

International innovations- og forretningsudviklingsprofil Siden 90’erne har Peter ledet innovation og forretningsudvikling i både egen organisation og som konsulent. Han har international erfaring med at skabe samarbejder på tværs af forskning, produktudvikling og kommercialisering.

Peter har også stået i spidsen for internationale erhvervsfremstød i Sverige, Tyskland, Kina, USA og UAE. og har erfaring med etablering af selskaber og kapitalfremskaffelse.

Accelerator for forretningsmæssig succes Disruptive innovation er på alles læber, og som ”Business Accelerator & Investor” i et af Europas førende acceleratorprogrammer, “Accelerace”, har Peter vejledt nogle af Danmarks mest lovende startups.

Netværkstalent med stor erfaring Peter har opdyrket et omfattende netværk i investorkredse, nationalt såvel som internationalt. Han har også været formand i branchefællesskabet for Intelligent Energi, og arbejdet tæt sammen med DI, Scion DTU, Copenhagen Capacity og Danske innovationscentre i USA, Tyskland, Kina og Sydkorea.

Resultaterne tæller Fascination af teknologi er ikke nok, det er de forretningsmæssige resultater der tæller – og Peter har skabt dem:

Hos Nokia leverede Peter højeste profitmargen i firmaets historie, og som forretningsudviklings-direktør hos Spirae.dk, skabte han en trecifret millionomsætning på under 3 år. Hos Accelerace gav et sparringsforløb på blot to måneder, med en disciplineret, ”lean startup”-indsats, en firedobling af omsætningen hos en virksomhed.

Kontaktoplysninger

Peter Keller-Larsen

Mobil: 52 13 85 08

Email: pkl@ehhs.dk

Book et møde

Bibeskæftigelse

PKL Consult
CVR-nr.: 40775226

Sidst opdateret: 20.08.2020