Peter Keller-Larsen - forretningsudvikler

Book et møde

Ring til mig, når du:

  • ønsker at forstå vækstmuligheder via digitalisering (e.g. Cloud, AI, IoT, automatisering, datadreven vækst
  • ønsker indsigt i, hvordan du optimerer innovationsprocessen og resultaterne med Design Thinking
  • ønsker sparring på transformation og forandringsledelse
  • ønsker stærkere kobling mellem forretningsmodel, produktudvikling og salg
  • ønsker sparring om international skalering og valg af territorier


Ekspertise
Peter har i to årtier arbejdet med innovation og forretningsudvikling. Han er the go-to-guy, hvis du ønsker at skalere internationalt, da han har bred erfaring med at skabe internationale samarbejder på tværs af forskning, produktudvikling og kommercialisering. Dertil har han også stået i spidsen for internationale erhvervsfremstød i Sverige, Tyskland, Kina, USA og UAE. Peter er et netværkstalent med stor erfaring og har opdyrket et omfattende netværk i investorkredse, nationalt såvel som internationalt, og så har han arbejdet med etablering af selskaber og kapitalfremskaffelse.

Peter er både fascineret af - og skarp til - teknologi og digitalisering, men han drives af resultater. Det kom blandt andet til udtryk i Peters tid hos Nokia, hvor han leverede den højeste profitmargen i firmaets historie. Derudover skabte han også en trecifret millionomsætning på under 3 år, da han var forretningsudvklingsdirektør hos Spirae.dk.

Baggrund
Peter har siden 90'erne ledet innovation og forretningsudvikling i både egen organisation og som konsulent. Han har tidligere været business accelerator og investor i en af Europas førende acceleratorer, Accelerace, hvor han vejledte nogle af Danmarks mest lovende startups. Her gav han blandt andet et to-måneders sparringsforløb, der indebar en disciplineret "lean-startup"-indsats og som førte til en firedobling af omsætningen hos den vejledte virksomhed. Peter har også tidligere været formand i Branchefællesskab for Intelligent Energi og arbejdet tæt sammen med DI, Scion DTU, Copenhagen Capasity og danske innovationscentre i USA, Tyskland, Kina og Sydkorea.

Kontaktoplysninger

Peter Keller-Larsen

Mobil: 52 13 85 08

Email: pkl@ehhs.dk

Book et møde

Bibeskæftigelse

PKL Consult
CVR-nr.: 40775226

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)