René Larsen - forretningsudvikler

Book et møde

Ring til mig, hvis du
• er iværksætter med en kreativ eller kulturel forretningsidé
• vil udfordres på dine grundlæggende antagelser omkring realisering af din idé
• ønsker at få udviklet en økonomisk bæredygtig forretningsmodel
• generelt har behov for sparring på dynamisk og systematisk forretningsudvikling

Ekspertise
René hjælper dig med at få belyst både potentiale og eventuelle barrierer ved din forretningsidé, ud fra en metodisk Lean Startup tankegang. Som superbruger af Business Model Canvas og Value Proposition Canvas har René stor praktikererfaring med udvikling og test af økonomisk bæredygtige forretningsmodeller. René har kendskab til de fleste forretningsområder men vil være det oplagte valg for kreative og kulturelle iværksættere, samt for socialøkonomiske og impact-orienterede iværksættere.
Med udgangspunkt i dine aktuelle antagelser omkring kundesegment, værditilbud, løsning og markedspotentiale vil René hjælpe dig med at definere og teste din forretningsmodel. René kan sikre, at du holder skarp fokus på dine kunders oplevelse af behov eller problem – og at du får handlet på dine egne udfordringer.

Baggrund
René er uddannet grafisk designer og har mere end 20 års erfaring fra reklame- og designverdenen – herunder godt 6 år som freelance grafiker. René har yderligere erfaring med projektudvikling- og ledelse i et københavnsk byudviklingsområde. René har arbejdet med forretningsudvikling i mere end 15 år, senest i Københavns Erhvervshus som han var med til at starte. Du vil primært opleve René som lyttende og nysgerrig, men også inspirerende, handlingsfokuseret og udfordrende. René er optaget af at se den ”hele” iværksætter hos sine kunder. Som andre på de skabende forretningsområder mener han, at personlige egenskaber er lige så vigtige som individuel faglig viden og erfaring; at kundens intuition og evne til at improvisere er lige så vigtig som nogle analytiske og planlægningsmæssige kompetencer.

Ydelser
• Forretningsudvikling af kreative og kulturelle forretningsidéer
• Grundlæggende markedsføring og grafisk kommunikation
• Design og test af forretningsmodel ud fra Lean Startup metoden
• Generel sparring af iværksættere som ønsker at vækste deres virksomhed
• Eksterne oplæg og dommergerninger indenfor iværksætteri

Kontaktoplysninger

Mobil: 61 88 46 08

Email: rla@ehhs.dk

Book et møde

Bibeskæftigelse

Bestyrelsespost hos Niels Lan Doky International Jazz Collective
CVR:
41554703
Frivillig ved jazz-live koncerter. Kan modtage momsfritaget honorar i PMV Cvr. 27699464

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)