Steven Kær Bjerke Møller - projektleder

steven

Book et møde

Ring til mig, når du:

  • har spørgsmål til vækstrettet kompetenceudvikling
  • ønsker sparring på din forretningsmodel
  • ønsker at komme i gang med den grønne omstilling

Ekspertise
Steven arbejder på en række af Erhvervshusets projekter, herunder Vækstrettet kompetenceudvikling og Grøn vækst via Grønne Forretningsmodeller, hvor han sikrer, at alle deltagere får et værdifuldt udbytte ud af deres projektforløb. Hans store interesse for den grønne omstilling mærker danske SMV’er i arbejdet med at lave grønne forretningsmodeller gennem programmet Grøn Vækst.

Steven er god til at have gang i mange bolde på én gang, samtidig med at han har en stor berøringsflade med det store netværk af aktører, der er en del af de projekter, han er konsulent for. Desuden varetager han opgaver indenfor koordinering, udvikling, planlægning og eksekvering af events, og så har han også en data mining-ekspert i maven. Derfor er det ofte ham, som behandler de store mængder af data, der indsamles i opstart af projekter og de data, der indsamles i forbindelse med dokumentation af resultaterne.

Baggrund
Steven har været omkring både RUC og AU, hvor han har læst samfundsvidenskab og uddannelsesvidenskab. Hans interesse for HR og iværksætteri har givet anledning til et skift henimod de mere iværksætter- og erhvervsfremmende uddannelser, hvor han er ved at gennemføre en Degree in Innovation, Product and Production.

Ydelser

  • Forretningsmodellering
  • Kompetenceudvikling
  • Grøn Vækst

Bibeskæftigelse

Ingen

Kontaktoplysninger

Steven Møller

Steven   Møller

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)