Steven Kær Bjerke Møller - projektleder

steven

Ring til mig, hvis du:

  • har spørgsmål til Vækstrettet kompetenceudvikling
  • ønsker sparring på din forretningsmodel
  • ønsker at komme i gang med den grønne omstilling

Steven arbejder på en række af Erhvervshusets projekter, herunder Vækstrettet kompetenceudvikling og Grøn vækst via Grønne Forretningsmodeller, hvor han sikrer, at alle deltagere får et værdifuldt udbytte ud af deres projektforløb. Desuden varetager han opgaver indenfor koordinering, udvikling, planlægning og eksekvering af events.

Hans store interesse for den grønne omstilling mærker danske SMV’er i arbejdet med at lave grønne forretningsmodeller gennem programmet Grøn Vækst.

Steven har en stor berøringsflade med Erhvervshusets kunder og samarbejdspartnere, og er oftest manden med overblikket over processerne fra a-z.

Ekspertise
Steven er god til at have gang i mange bolde på én gang, samtidig med at han har en stor berøringsflade med det store netværk af aktører, der er en del af de projekter, han er konsulent for.

Han har en data mining-ekspert i maven og det er derfor ofte ham, som behandler de store mængder af data, der indsamles i opstart af projekter for at sikre de rette målgrupper til projekter, og de data, der indsamles i forbindelse med dokumentation af resultaterne.

Baggrund
Steven har været omkring både RUC og AU, hvor han har læst samfundsvidenskab og uddannelsesvidenskab. Hans interesse for HR og iværksætteri har givet anledning til et skift henimod de mere iværksætter- og erhvervsfremmende uddannelser, hvor han er ved at gennemføre en Degree in Innovation, Product and Production.

Ydelser

  • Forretningsmodellering
  • Kompetenceudvikling
  • Grøn Vækst

Kontaktoplysninger

Steven Kær Bjerke Møller

Email: sbm@ehhs.dk

Mobil: 52138500

LinkedIn

Bibeskæftigelse

Ingen

Sidst opdateret: 20.11.2019