Information omkring vores service Covid-19

Kære alle kunder og samarbejdspartnere,

I Erhvervshuset er vi stadig til rådighed for alle virksomheder og samarbejdspartnere, der ønsker dialog og sparring med os. Vi afholder møder fysisk både hos os og hos dig, altid med grundig afspritnig. Møder kan også foregå virtuelt via Skype eller telefon.

Virksomhedsguiden

Vi opfordrer alle til at følge udviklingen og de praktiske anvisninger på virksomhedsguiden.dk, der samler alt væsentlig information om regeringens tiltag på erhvervsområdet.

Kontakt os

Hvis du har læst godt op på Virksomhedsguiden, og efterfølgende ønsker uvildig, specialiseret sparring på din virksomheds specifikke udfordringer, skal du udfylde formularen her. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi kan formidle overblikket i øjenhøjde, vurdere alle tiltag og muligheder, og sammen skitserer vi en foreløbig plan for din unikke virksomhed. Og det koster naturligvis kun din tid.

Krise-beregner

Intuitive tools til dine vitale tal giver dig overblik over din virksomheds økonomi. Få overblik over dine 2020-tal, og din likviditet nu og forventet, med vores to regningsværktøjer. Find de to værktøjer her.

Early Warning

I vores Early Warning-team hjælper vi hvert år mere end 2000 virksomheder i svære økonomiske vanskeligheder med uvildig, specialiseret sparring – uden beregning. Lige nu er krisetegn mere reglen end undtagelsen, og vi står naturligvis til rådighed for dig, der er konkurstruet som følge af Corona eller COVID-19. Alle virksomheder i hovedstadsområdet har ret til vores hjælp, og du skal ikke tøve et sekund med at kontakte en af vores forretningsudviklere, som du finder her.

Følg seneste nyt og få praktiske råd om håndtering af situationen

Vi opfordrer alle virksomheder til at følge udviklingen og de praktiske anvisninger på virksomhedsguiden.dk, informationer om hjælpepakke på skat.dk og rejsevejledninger på udenrigsministeriet.dk.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)