Vigtig information omkring vores service

Kære alle kunder og samarbejdspartnere,

I Erhvervshuset er vi stadig til rådighed for alle virksomheder og samarbejdspartnere, der ønsker dialog og sparring med os. Det kommer blot til at foregå virtuelt via Skype eller telefon.

Virksomhedsguiden

Vi opfordrer alle til at følge udviklingen og de praktiske anvisninger på virksomhedsguiden.dk, der samler alt væsentlig information om regeringens tiltag på erhvervsområdet.

Vores hotline

Hvis du har læst godt op på Virksomhedsguiden, og efterfølgende ønsker uvildig, specialiseret sparring på din virksomheds specifikke udfordringer, skal du udfylde formularen her. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi kan formidle overblikket i øjenhøjde, vurdere alle tiltag og muligheder, og sammen skitserer vi en foreløbig plan for din unikke virksomhed. Og det koster naturligvis kun din tid. Vi anbefaler at du benytter formularen, men du kan også ringe alle hverdage mellem 8.00-16.00 på tlf.: 41 88 66 67

Webinarer

Vi tilbyder også webinarer, blandt andet om hjælpepakkernes indhold og hvordan du skal forholde dig rent praktisk, formidlet af vores erfarne forretningsudviklere. Og der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Se mere og tilmeld dig her.

Du kan også se allerede afholdte webinarer her.

Krise-beregner

Intuitive tools til dine vitale tal giver dig overblik over din virksomheds økonomi. Få overblik over dine 2020-tal, og din likviditet nu og forventet, med vores to regningsværktøjer. Find de to værktøjer her.

Early Warning

I vores Early Warning-team hjælper vi hvert år mere end 2000 virksomheder i svære økonomiske vanskeligheder med uvildig, specialiseret sparring – uden beregning. Lige nu er krisetegn mere reglen end undtagelsen, og vi står naturligvis til rådighed for dig, der er konkurstruet som følge af Corona eller COVID-19. Alle virksomheder i hovedstadsområdet har ret til vores hjælp, og du skal ikke tøve et sekund med at kontakte en af vores forretningsudviklere, som du finder her.

For vores aktiviteter gælder følgende:

Hvis du er i et sparringsforløb: Vi forsøger, i videst muligt omfang, at flytte alle møder til telefon, skype eller lignende. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af din forretningsudvikler, så I kan aftale nærmere.

Hvis du deltager i et programforløb: Vi afsøger alle muligheder, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Hvis du har tilmeldt dig et event eller en workshop: Du vil modtage en særskilt mail, der bekræfter aflysning af alle arrangementer i disse kategorier. Du vil blive tilbudt 1:1 sparring i stedet.

Hvis du har andre typer af aftaler med os: Du bliver hurtigst muligt kontaktet af den relevante medarbejder.

Kontakt os fortsat

Vi vil gerne understrege, at du som virksomhed fortsat, og altid, er velkommen til at kontakte os. Telefon: 30 10 80 80 – e-mail: info@ehhs.dk

Følg seneste nyt og få praktiske råd om håndtering af situationen

Vi opfordrer alle virksomheder til at følge udviklingen og de praktiske anvisninger på virksomhedsguiden.dk, informationer om hjælpepakke på skat.dk og rejsevejledninger på udenrigsministeriet.dk.

Coronavirus/COVID-19 og din virksomhed

Hjælpen er ofte kun et klik eller opkald væk.
Vi har skabt et overblik over dine muligheder.

Se vores oversigt her

Sidst opdateret: 07.05.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)