Job hos Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden

Lige nu søger vi…

Uopfordret ansøgning kan laves her

Hvorfor os?

Vi lever for at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed. Vi leder derfor efter dig med drive og lyst til at gøre lige netop det overfor virksomhederne og kolleger.

Vi er en organisation, der er født til udvikling. Vi følger og påvirker alt fra food- eller tech-startups til direktører for virksomheder op til 200 medarbejdere.

Vi er også en uformel og åben organisation, hvor samarbejde og de gode relationer, internt såvel som eksternt, er nøglen til succes. Vi lægger vægt på faglige og personlige udviklingsmuligheder gennem alsidige arbejdsopgaver, der vil udfordre din viden og kompetencer og at der er plads til at fejle og at lære af fejl.

Opbevaring af din ansøgning

Når du ansøger enten uopfordret eller på en specifik stilling hos Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden opbevarer vi din ansøgning + øvrige dokumenter i 6 måneder. Efter 6 måneder sletter vi dine dokumenter.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger via denne side. Hvis du ønsker at ansøge uopfordret hos Erhvervshuset skal du søge via dette link:

Send din uopfordrede ansøgning her

Læs mere om at arbejde i Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden her.

Om Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden

Vi er små 80 medarbejdere i København, Hillerød og Rønne, der arbejder for at hjælpe iværksættere samt små og mellemstore virksomheder med at realisere deres potentiale gennem uvildig, virksomhedsspecifik sparring fri af kommercielle interesser. Erhvervshuset er knudepunktet for erhvervsfremme i vores region.

Læs mere om at arbejde hos Erhvervshuset her

Tag fat i os

Joy Sandersen

Joy Sandersen

Se fuld profil

Karen Frerichs

Karen Frerichs

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)