At arbejde i Erhvervshuset

Som medarbejder i Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden arbejder du i et ambitiøst og forretningsorienteret miljø. Fælles for alle i Erhvervshuset er, at vi har en stor passion for at hjælpe de virksomheder, vi møder. Vi hjælper dem med at vokse sig større og arbejder på at skabe de bedste rammevilkår for vækst.

Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden er en organisation, der selv er præget af en stor portion iværksætterånd. Beslutningsvejene er korte – vi er en uformel organisation med et stærkt fagligt miljø og en høj grad af samarbejde.

En alsidig hverdag

Hvert år hjælper vi mere end 1000 virksomheder med at realisere deres vækstpotentiale, og vi møder virksomhedsledere med mange forskellige udfordringer. Desuden samarbejder vi med mange andre erhvervsfremmeaktører for at skabe de bedste vækstvilkår og samarbejdsplatforme for virksomhederne.

Hverdagen i Erhvervshuset er alsidig og stiller store krav til din faglighed og personlighed. Derfor lægger vi stor vægt på faglige og personlige udviklingsmuligheder, hvor viden og forskellige kompetencer bliver bragt i spil.

Vi spænder vidt

Erhvervshusets medarbejdere har høstet deres erfaringer og kompetencer på tværs af brancher og landegrænser. Hos os er du derfor en del af et team med mange forskellige kompetencer, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder.

Mange af Erhvervshusets medarbejdere har selv startet egne virksomheder eller haft ledelsesansvar i nogle af Danmarks største virksomheder.

Værdier

Vores værdier sætter rammen for og er styrende for, hvordan vi i fællesskab arbejder. Værdierne kommer til udtryk i den måde vi udvikler, løser og prioriterer opgaver på og samarbejder internt og eksternt.

Vi er passionerede
Vi er motiverede og brænder for at gøre en forskel.

Vi skaber relationer
Vi tænker i helheder, deler vores viden og bringer forskellige kompetencer i spil. Vi samarbejder internt og eksternt.

Vi har ambitioner
Vi udvikler kompetencer og ydelser. Vi har mod til at tænke stort og anderledes.

Vi viser respekt
Vi er imødekommende, forstår og tager hensyn til forskellige behov. Vi har det sjovt.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)