Till Pöpperling - forretningsudvikler

Till

book

Ring til mig når du:

  • vil udvikle eller etablere din digitale forretning
  • vil sparre omkring din digitale markedsføring

Ekspertise
Till arbejder med virksomheder, som vil udvikle deres digitale forretning. Han giver dig et helikopterperspektiv omkring din virksomheds potentiale og omsætter konklusionerne til en konkret og realiserbar vækstplan. Till har solid ekspertise indenfor digital markedsføring, og kender til de muligheder, som ligger både i de organiske og betalte kanaler. Hans passion er at arbejde med virksomheder, som har hands-on mentalitet.

Stikord: Digital forretningsudvikling og markedsføring, søgemaskineoptimering, PPC, social media, influencer marketing, affiliate marketing, PR, conversion optimization.

Baggrund
Till har en kandidat fra LMU München. Han kommer senest fra en stilling i Momondo, hvor han var ansvarlig for den organiske vækst på DACH markederne.

Før arbejdede han som marketing manager i en gazelle virksomhed, inden han gik ind i konsulentverdenen og arbejdede med eksportfremme og business to government i Dansk-Tysk Handelskammer. Med sin tyske baggrund og netværk er han også den rigtige sparringspartner, når der skal sælges til Danmarks største eksportpartner.

Ydelser:

  • Digital forretningsudvikling
  • Digital markedsføring
  • Internationalisering

book

Kontaktoplysninger

Till Pöpperling

Mobil: 41886604

Email: tpo@ehhs.dk

Sidst opdateret: 11.02.2019