Ydelser i Erhvervshuset

konsulenter i Erhvervshus Hovedstaden hjælper dig videre med din vækst

Din virksomhed er i vækst, men du har større ambitioner og appetit på mere - Erhvervshusets konsulenter har værktøjerne og netværket til at løse dine udfordringer.

Måske har du brug for et par kritiske øjne til at kigge på din virksomheds økonomi og nøgletal? Måske mangler du inspiration til, hvordan du åbner dørene til nye markeder?

Brug vores erfaring og netværk
Vores konsulenter har alle en baggrund fra det private erhvervsliv, og flertallet af dem har drevet egen virksomhed eller haft ledelsesansvar i en række af Danmarks største virksomheder.

Derfor får du en professionel og uvildig sparringspartner, som forstår dine ambitioner, zoomer ind på dit vækstpotentiale og sætter fokus på dine ressourcer til at eksekvere, når det kommer til at indfri vækstplanerne.

Sådan hjælper vi dig med at skabe vækst
Sammen identificerer og prioriterer vi de vækstredskaber, der matcher din situation og lægger en vækstplan, der gør udfordringer til muligheder.

Vi hjælper dig også med at skabe kontakt til de rigtige personer i vores store professionelle netværk af samarbejdspartnere og rådgivere, som kan eksekvere din vækstplan sammen med dig.

Ring
                     mig op

Programtilbud

Erhvervshuset gennemfører en række programmer, der alle har det overordnede mål at skabe vækst i virksomhederne og dermed nye arbejdspladser i Region Hovedstaden.

Læs mere her

Mød vores kunder

Over 1000 virksomheder får hvert år ny fremdrift med et forløb hos Copenhagne Business hub - Erhvervshus Hovedstaden.

Se cases med virksomheder som vi har hjulpet videre med at skabe vækst, eksport og arbejdspladser.

Se cases med vores kunder

Om Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden

Copemhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden hjælper virksomheder med at skabe vækst, eksport og job. Vores sparring er uvildig og tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Læs mere om os her

Sidst opdateret: 25.10.2019