Den gode sag er også god forretning

Der er ingen modsætning mellem at gøre det bedste for vores fælles fremtid, og så din virksomheds brand og bundlinje.

Bæredygtighed

Kunderne foretrækker det: Produkter og services fra virksomheder, der arbejder bevidst med FN’s verdensmål for en mere retfærdig og bæredygtig global fremtid.

Der er også besparelser til dig, klima og miljø i den grønne omstilling, og du kan udnytte energi og andre ressourcer mere effektivt med cirkulær økonomi.

Vi har programforløb for dig, der vil gøre en forskel for verden og din virksomhed, og vores forretningsudviklere har også denne ekspertise med i alle uvildige 1:1 sparringsforløb.

En god start eller ny udvikling? 1:1 sparring, 100% på din virksomheds præmisser

50 forretningsudviklere, altid opdateret på ny viden, og med masser af erfaring fra egne virksomheder og/eller ledende stillinger i større danske foretagender.

Vi er en offentlig investering i alle virksomheder i hovedstadsområdet, så et sparringsforløb koster kun din tid og entusiasme.

Lad os hjælpe dig med et overblik over din virksomheds muligheder for at bringe bæredygtighed ind i, for eksempel, din produktion, branding, salg og distribution. Som en stærk partner for vækst – og for verden.

Få mere at vide

Vi har samlet et overblik over vores cases, artikler og events, der alle handler om bæredygtighed. Læs med og bliv inspireret.

 

Artikler og viden om bæredygtighed

Find her bl.a. viden om hvordan du bruger bæredygtighed i din strategi, gode måder at komme i gang, og hvordan du inddrager bæredygtighed i din kommunikation.

Sparring, programmer og events om bæredygtighed

Få et overblik over de aktuelle tilbud vi har til din virksomhed

Cases om bæredygtighed

Få inspiration og viden fra andre virksomheder der allerede er begyndt på deres bæredygtighedsrejse

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)