Din virksomheds vækst behøver ikke at begrænse sig til det flade danske landskab

 

Internationalisering

Skal din virksomhed ud i verden eller i er måske allerede godt i gang, men vil gerne ud på nye og flere markeder?

Vi har samlet al vores viden om internationalisering her. Det er til fri afbynyttelse og inspiration. Vores mange erfarne forretningsudviklere står klar med skræddersyet sparring, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale din individuelle case.

I menuen til venstre finder du artikler, programtilbud, 1-1 sparring og cases.

Der er masser af både let indtageligt og mere kuperet terræn i horisonten

Både innovation, produktion og handel er globaliserede størrelser, og der er lige så mange faldgruber som muligheder. Vi har viden og erfaring til en seriøs analyse af dine muligheder, går altid systematisk til værks og er i nær alliance med de relevante internationale netværk.

Vi har dybdegående programforløb, som ofte skabes og afvikles i samarbejde med både EU og førende private aktører. En mulighed for at komme godt rundt, i kredsløb om en klode i evigt udviklingsspin, stadigt hastigere accelererende mod ny teknologi og flere åbne markeder.

Passion er forudsætningen, vækst er målet og overblikket det helt nødvendige perspektiv

I vores uvildige 1:1 sparring udfolder vi den konkrete ekspertise til at afklare din unikke virksomheds potentiale. Med overblikket i øjenhøjde, godt givet videre.

Vi er knudepunkt for hele erhvervslivet i hovedstadsområdet, både for dig med udlængsel, udvidelses- og eksportdrømme, og de private specialister, der kan hjælpe dig med implementering og eksekvering, når planen for alvor skal udover grænserne.

Sparring, programmer og events om internationalisering

Få et overblik over de aktuelle tilbud vi har til din virksomhed

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)