eu socialfond_blank baggrund
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Erhvervshusene

Forløb: Fra forretningsidé til forretningsmodel

Entreprenerdy, Iværksætterdanmark & Erhvervshusene præsenterer: Fra forretnings-idé til forretningsmodel. Fagligt kompetenceforløb. Online. 5 X 1,5 timer. Det foregår på mandage og onsdage kl. 11.00 fra d. 30 november til og med d. 14 december.

Tilmeld dig her

Vær opmærksom på, at du tilmelder dig et forløb, som består af fem online aktiviteter. Du forpligter dig altså til at deltage ved hele forløbet.

30. november, 11.00 - 12.30

2. december, 11.00 - 12.30

7. december, 11.00 - 12.30

9. december, 11.00 - 12.30

14. december, 11.00 - 12.30

Tilmeld dig her

Forløbet er en investering i dig og din virksomhed, så det koster kun din tid og virkelyst

Kom godt fra start, eller bedst muligt videre, på dit iværksætter-eventyr. Få indgående kendskab til konkrete, velafprøvede værktøjer til afklaring og planlægning, og et erfarent kig på dit udgangspunkt og dine muligheder. Få et overblik som også er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik, du kan handle på. Tag de afgørende, indledende store skridt ind på din vej fra god idé til god forretning.

  • Få styr på de basale forretningskompetencer: Selskabstyper. Organisation og ledelse. Produkt/service-udvikling. Marked- og kundeanalyse. Salg og markedsføring. Finansiering og budgettering m.m.

  • Få tryk-testet din idé og hjælp til at opstille målsætninger. Få adgang til skræddersyet ekspertviden og et helt nyt peer-netværk at udveksle feedback med.

  • Få en grundig introduktion og gratis adgang til de bedste online-værktøjer til udvikling og styring af din nye virksomhed. Værktøjerne kan du naturligvis arbejde videre med, i en periode, efter forløbet.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Entreprenerdy er eksperter i værktøjer til udvikling af forretningsmodeller for iværksættere, og har hjulpet mange danske virksomheder med at komme godt fra start. Til dette onlineforløb har de allieret sig med erfarne forretningsudviklere fra erhvervshusenes særlige teams for iværksætteri.

Men nok om os, hvad med dig?

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du ønsker konkrete værktøjer til at opbygge og udvikle din virksomhed og mere viden om alle områder af forrretning. På vores faglige kompetenceforløb får du alle de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang og endnu bedre videre.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)