Støttet af
eu socialfond_blank baggrund
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Erhvervshusene

Forløb: Få styr på livet som selvstændig

Individuals, Iværksætterdanmark & Erhvervshusene præsenterer: Få styr på livet som selvstændig. Branche- og temaspecifikt forløb. Online. 4 X 3 timer. Fra 11. marts til 8. april.

Hvis du ønsker konkrete og velafprøvede værktøjer til at skabe overblik og få styring på arbejdet som konsulent eller freelancer, så skal du deltage på dette forløb.

Forløbet er for danske iværksættere, som enten er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er max. 3 år gamle. CVR-nummer er altså ikke et krav, og din virksomhed må ikke være stiftet før 31/8/2016.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Står du på spring til livet som konsulent eller freelancer, eller er du måske allerede i gang?

Uanset dit udgangskpunkt vil du på dette forløb stifte bekendtskab med de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang og endnu bedre videre. Vi har sammensat et program, som skal styrke dig i discipliner såsom brainstorm på idéer, kortlægning af netværk, prissætning og salg & marketing.

  • Få støtte og viden til at definere og prioritere de kort- og langsigtede mål, der kan give netop dig et fokuseret arbejdsliv som konsulent eller freelancer.
  • Lær at kommunikere og sælge, prissætte dit produkt, opbygge en kundepipeline og få hjælp til at skabe et virksomt pitch, som du kan bruge til både kunder og samarbejdspartnere.
  • Få udarbejdet en konkret målrettet handlingsplan, og lær at styre dine prioriteringer, din økonomi og dit bagland, så du kan tage næste skridt på din iværksætterrejse.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Individuals er eksperter i at anspore individuelt drevet virksomhedsudvikling, og har hjulpet alt fra unge iværksættervirksomheder til fuldvoksne kæmper som Maersk, PensionDanmark og Fritz Schur Energy.

Krav for deltagelse

Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at vi gør vores bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, vi har lovet, skal du, som deltager, udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det første dokument er et såkaldt startskema, som du modtager lige efter din tilmelding. Det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. Vi beklager besværet, og takker samtidig for at du er med til at sørge for, at Iværksætterdanmark bliver ved med at være et levedygtigt og professionelt tilbud til danske iværksættere. Tak!

Tilmeld dig her

Vær opmærksom på, at du tilmelder dig et forløb, som består af fire online aktiviteter. Du forpligter dig altså til at deltage ved hele forløbet.

 

11. marts, 16.30 - 19.30

18. marts, 16.30 - 19.00

25. marts, 16.30 - 19.30

8. april, 16.30 - 19.00

Tilmeld dig her

Spørgsmål?

Emil Ødegaard

Emil Ødegaard

Se fuld profil

Frederik Müntzberg

Frederik Müntzberg

Se fuld profil

Olivia Faxhøj Lisbjerg

Ingen profilbillede

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)