Økonomiforløb for iværksættere

Regnskabsskolen, IværksætterDanmark & Erhvervshusene præsenterer: Virksomhedsøkonomi for (kommende) genier. Online. 8 X 1,5 timer. Det foregår på mandage kl. 19.00 fra d. 21 september til d. 9 november.

IvDK 600x300 2

Forløbet er en investering i dig og din virksomhed, så det koster kun din tid og virkelyst.

Med styr på økonomien styrker du dit overblik. Virksomhedsøkonomi er en kompliceret størrelse, men forløbet vil løfte dig afgørende i praksis, når det kommer til at bruge tal, kolonner og strategiske overvejelser til din fordel. Det er formidling i øjenhøjde, som nemt overvinder al ”talblindhed”, og afgørende viden for driften af din virksomhed. Efter endt forløb vil du kunne forstå og arbejde med:

  • Budgettering.

  • Skattemæssige forhold, moms og lønsumsafgift.

  • Bogføring.

  • Nøgletal, årsregnskab og selvangivelse m.m.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Regnskabsskolen er undervisning både for og om alle pengene. Mange års erfaring med bogholderi i endnu flere brancher, med særligt fokus på iværksættere. Også når det kommer til formidling af viden, der kan gøre dig til boss over budgettet. Du kan læse mere om Regnskabsskolen her.

Men nok om os, hvad med dig?

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du ønsker konkrete værktøjer til at opbygge og udvikle din virksomhed og mere viden om alle områder af forrretning. På vores faglige kompetenceforløb får du alle de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang og endnu bedre videre.

Spørgsmål?

Emil Ødegaard

Emil Ødegaard

Se fuld profil

Frederik Müntzberg

Frederik Müntzberg

Se fuld profil

Simon Ginnerup

Simon  Ginnerup

Se fuld profil

Sidst opdateret: 04.09.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)