Regn den ud

Bruger du virksomhedens tal strategisk i din daglige ledelse? Har du råd til din vækstplan?

God økonomistyring er en forudsætning for, at du kan træffe de rigtige beslutninger og komme i mål med din vision.

Vi hjælper dig med at regne den ud.

Skab overblik og indsigt

For at få et optimalt overblik bryder vi økonomistyringen ned i 4 faser:

  • Bogholderi: En forretning kan kun styres økonomisk, hvis der sker løbende bogføring og virksomhedens historiske tal kan fremskaffes. Vi vurderer om de systemer og metoder, der bruges, er hensigtsmæssige i forhold til den fremtidige situation.
  • Analyse: Vi kigger på hvor der tjenes penge. Din virksomhed skal let kunne kigge ind i fremtiden med disse tal. Vi arbejder med budgetter, budgetforudsætninger og nøgletal.
  • Opfølgning: Hver måned skal du overvåge om I har afvigelser og gennemgå din pipeline - har du metoden, systemerne og kompetencerne? Eksterne finansieringskilder vil altid vurdere om denne funktion er velfungerende i din virksomhed.
  • Strategiske tal: Her skal du sikre et godt beslutningsgrundlag for dine planer. Hvad koster det at gå på et nyt marked? Hvad vil en større investering medføre? Har du behov for finansiering? Tallene bidrager til at skabe interne handlinger forankret i økonomien.

Tag REGN DEN UD testen og få overblik over din virksomheds økonomi

Regn den ud

Tag testen her

Vi står klar med sparring

Vi tilbyder
I Copenhagen Business Hub tilbyder vi en grundig og uvildig gennemgang af jeres økonomistyring, og kan oveni henvise videre til vores store netværk af relevante private rådgivere.

Hvad koster det?
Det koster dig intet udover din tid – så brug os til at blive skarpere på dine tal. Det er sund fornuft.

Hvordan foregår det?
På det første møde screener vi din nuværende økonomistyring ud fra de fire faser, så du får et overblik over 'rigets tilstand'. På et opfølgende møde får du input til, hvad du konkret skal arbejde videre med.

Sammen nedbryder vi myterne om, at økonomistyring er kedeligt og erstatter det med overblik og konkret handling.

Konsulent

Rikke Bøgely

Rikke Bøgely

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)