Early Warning - overblik og handlekraft til virksomheder i krise

 

Med Early Warning får man fortrolig, uvildig og gratis hjælp på Danmarks regning til virksomheder i krise.

Baggrund
Early Warning finansieres af de såkaldte Globaliseringsmidler på Finansloven og har til formål at hjælpe kriseramte virksomheder.

Early Warning administreres af Erhvervsstyrelsen og gennemføres under ledelse af Væksthus Midtjylland i samarbejde med de øvrige regionale væksthuse i Danmark. Den uvildige assistance til virksomhederne foregår fortroligt og er gratis for virksomheden

Kombinerer frivillige rådgivere og professionelle konsulenter
Early Warning består i dag af godt 120 frivillige rådgivere fordelt over hele landet. Det er meget kompetente folk – ofte ledere/virksomhedsejere med erfaring fra egen virksomhed, som har valgt at stille sig gratis til rådighed for virksomheder i krise.

Derudover er der tilknyttet 10-12 Early Warning konsulenter, som er ansat i de regionale væksthuse.

Kontaktperson

Peter Bausager,
                     vækstkonsulent i Erhvervshus Hovedstaden hvid hvid
Peter Bausager
pba@ehhs.dk
52138501
Se Peters profil

Hvem er vi?

Early Warning yder gratis og uvildig rådgivning til kriseramte virksomhedsejere af mindre og mellemstore virksomheder. Early Warning har hjulpet mere end 2000 virksomheder i krise og bygger på et netværk af frivillige rådgivere, som har tid, lyst og energi til at give en hjælpende hånd – uden at det koster noget.

Early Warning er et rådgivningstilbud i samarbejde mellem Væksthusene og Erhvervs- og Byggestyrelsen, som skal sikre overlevelse og vækst blandt virksomheder i Danmark.

Du kan læse mere om Early Warning på www.earlywarning.dk

Sidst opdateret: 22.08.2017