Fra karriere i psykiatrien til succesfuld butiksejer i en krisetid

Mød Mette Vogelius, der på opfordring fra Rudersdal kommunes erhvervsservice og med en vis portion skepsis, besluttede at tage et møde med Erhvervshus Hovedstadens detail-ekspert, Tina Wøldiche Pedersen.

I Birkerød har 45-årige Mette Vogelius trodset både corona-krise og den tiltagende butiksdød i mindre byer. På blot ét år har hun startet og opbygget butikken Vogelius i Birkerød Bymidte - en flot detailforretning med behandlinger, plejeprodukter, tøj, tasker, sko og accessoires.

Butikken giver i dag overskud og er med god sparring fra Rudersdal kommunes erhvervsservice og Copenhagen Business Hub – Erhvervshus hovedstaden kommet så godt i gang, at Mette nu udvider med nye butikslokaler i ejendommen ved siden af. Hun vil tiltrække nye kunder ved at sælge tøj til mænd og ved at åbne en lille café med god kaffe i de oprindelige butikslokaler.

Hør her Mette fortælle om sin forretning. Få hendes gode råd og største fejltagelse som startup butiksejer og hør om, hvilken sparring Mette har taget til sig for at videreudvikle sin nuværende og kommende butik.

Kontakt

Tina Wøldiche Pedersen

Tina Wøldiche Pedersen

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)