MORGENMØDE: Bæredygtig vækst – hvordan kommer du i gang, 4. November

Få et indblik i, hvordan du kan påbegynde en grøn omstilling i din egen virksomhed.

Mange virksomheder er usikre på, hvor bæredygtige de egentlig er. Det kan være svært at angive en præcis status på en virksomheds bæredygtighed, og endnu sværere at vide hvordan bæredygtighed skal måles. Dette morgenmøde giver en indføring i, hvordan du kan forstå og måske komme i gang med bæredygtighed i netop din virksomhed.

Flere virksomheder undgår helt bæredygtighed, for ikke at igangsætte de forkerte aktiviteter eller stikke snuden for langt frem. Men fremtiden er grøn, og det er et område, som du er nødt til at forholde dig til. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder en række værktøjer og hjælp til, hvordan man kommer i gang med at blive grøn og eventuelt cirkulær, og du får på dette morgenmøde en præsentation af flere af dem. Du får ligeledes introduktion til et program i Erhvervshus Hovedstaden, hvor du kan søge om midler til grøn omstilling.

Målgruppe:

Virksomheder, der ønsker en introduktion til den grønne omstilling i øjenhøjde og fra et virksomhedsperspektiv.

Vi kommer bl.a. ind på:

  • Introduktion til, hvad grøn omstilling betyder
  • Inspiration til, hvordan man selv kommer i gang
  • Introduktion til program i EHHS, hvor man kan søge midler til at skyde sin egen grønne omstilling i gang

Om oplæsholderne:

Nicholas har ti års erfaring med bæredygtighed og er ekspert i cirkulær økonomi. Han har blandt andet omfattende erfaring med mærkeordninger, certificeringer og miljøledelse. Nicholas har desuden haft ansvar for salg og markedsføring i flere virksomheder og har indgående kendskab til realiteter og muligheder i den grønne omstilling

Husk at tilmelde dig!

Arrangementet foregår fysisk. Der vil selvfølgelig blive taget højde for alle forholdsregler ift. COVID-19. Derfor er det også nødvendigt med tilmelding, da der er begrænsning på antal deltagere. Vi glæder os over at kunne mødes igen og få masser af inspiration og netværk blandt andre virksomheder, som ønsker at blive bæredygtige.

Hvis du har spørgsmål ang. vores forholdsregler ift. COVID-19, er du velkommen til at skrive til os.

Sidst opdateret: 15.09.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)