Strategi og forretningsudvikling, 2. December

Har du en klar strategi og er hele din virksomhed gearet til at følge op på den? Få introduktion til en metode, hvor du kommer hele vejen rundt om din virksomhed, og bagefter har en klar handleplan for, hvor du skal gå i gang for at kunne følge op på dine ambitioner.

tang800x300

I en virkelighed som hele tiden er i voldsom forandring, er det væsentligt, at du både er lydhør overfor dine kunder og din kontekst, og at du har styr på din strategi og dine prioriteringer. I denne workshop arbejder vi med en systematisk tilgang, så du har overblik over, hvor din virksomhed er på ret kurs, og hvor du skal være opmærksom og har opgaver foran dig.

Du får introduktion til:
1) Strategiarbejde: Mission, vision, indsigt, action
2) Væksthjulet som dialogværktøj og grundlag for handlinger
3) Vækstscenarier – Hvilken retning ønsker man for sin virksomhed?
4) Vækstplan – Visualisering af de forskellige scenarier: I form af vækstvision og transformationskort
5) Must Win Battles og handlingsplan

Workshoppen er en introduktion til metoden, og du kan efterfølgende booke 1:1 sparring til at gå dybere i processen med din virksomhed, sammen med en konsulent fra Erhvervshus Hovedstaden.

Målgruppe:

Virksomheder der har mindst tre ansatte.

Om oplægsholderne:

Kim har solid ekspertise indenfor strategi, forretningsudvikling, ledelse, marketing og salg. Du får med Kim en konsulent, der både har haft egen virksomhed og har arbejdet i flere internationale koncerner. Denne erfaring kombineret med en solid teoretisk værktøjskasse betyder, at han er knivskarp til at zoome sig ind på de udfordringer og potentialer, der skal løses og forløses for at skabe vækst.

Husk at tilmelde dig!

Arrangementet foregår fysisk. Der vil selvfølgelig blive taget højde for alle forholdsregler ift. COVID-19. Derfor er det også nødvendigt med tilmelding, da der er begrænsning på antal deltagere. Vi glæder os over at kunne mødes igen og få masser af inspiration og netværk blandt andre virksomheder.

Hvis du har spørgsmål ang. vores forholdsregler ift. COVID-19, er du velkommen til at skrive til os.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)