Early warning - få styr på tallene i tide

Når tallene dykker, skal du reagere. Men det kan være svært at vide, hvor du skal starte eller hvad der er rigtigt at gøre, for at få din virksomhed på ret køl igen. Her kan du få hjælp til at tage hul på det.

Tina og John

Hvad er dine muligheder, når tallene går den gale vej? Få indblik i økonomiske strategier, som forbedrer dine overlevelseschancer

Er din virksomhed havnet i en vanskelig situation, hjælper vi dig med at skabe overblik og gennemføre handlinger, så du undgår, at din virksomhed lukker. Det kaldes også en turnaround.

Ved turnaround forstås, at en virksomhed løser krisen ved at gennemføre forandringer, som på kort sigt sikrer, at driften igen bliver likviditetsskabende.

Early Warning hjælper dig med at få overblik over situationen, så du kan vælge de rigtige forandringer..

Oplægget her giver indsigt i, hvordan du kan få hjælp til at rette fokus mod handlinger, som her og nu skaber positiv pengestrøm og likviditet.

Målgruppe

Virksomheder, som oplever faldende omsætning / bundlinje.

Det koster ikke andet end din tid og dit engagement at deltage.

Vil du deltage?

Tid: 22. april 2021, kl 9.00 - 11.00.
Sted: Tårnby Rådhus, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup.
Medarrangør: Tårnby kommune.Vær opmærksom på, at din persondata også bliver delt med vores medarrangører. Læs mere om vores persondatapolitik
her.

Du møder

Peter Bausager

Peter er en del af Early Warning-tilbuddet til kriseramte virksomheder og er specialiseret i at hjælpe ejerledere med at komme stærkere ud på den anden side af en krise. Peters styrke er lønsomhed og optimering via et udviklingsorienteret perspektiv på virksomheden og mennesket bag. Peter overtog selv sin egen families virksomhed i en ung alder og har været i berøring med alle aspekter af at drive en stor virksomhed igennem både op- og nedgang.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)