Lær, hvordan du registrerer dig som rådgiver

Vil du med i betragting som rådgiver for virksomheder i Erhvervshusenes nationale indsats, smvPRO? På dette webinar kan du blive klogere på, hvad smvPRO går ud på, og du kan høre mere om, hvilke opgaver virksomhederne gerne vil have løst. Du får også en gennemgang i, hvordan du registrerer dig i ENDIS, det digitale system som anvendes i smvPRO, så du får besked, når du kan give tilbud på opgaver inden for dit område.

For at sikre vækst og udvikling blandt danske virksomheder, er der behov for kompetent hjælp og vejledning fra professionelle fagpersoner, som kan hjælpe SMV'er med at udvikle sig med nye indsatser. Virksomheder som har fået sparring hos Erhvervshusene kan derfor få tilskud på op til 100.000 kr. til køb af private rådgivningsydelser. Disse tilskud gives fx til strategisk rådgivning, analyser og indsamling af viden, som er nødvendig for at sikre fremskridt, vækst og udvikling i en virksomhed. Hvis du ønsker at være med til at hjælpe SMV'er med at få deres målsætninger til at lykkes, så kan du på dette webinar blive klogere på, hvordan du registrerer dig som rådgiver i smvPRO.

Bliv skarp til ENDIS og lær mere om smvPRO

Som rådgiver har du muligheden for at være den afgørende forskel, der sikrer, at SMV'er når deres mål i smvPRO. Inden du kan hjælpe, kræves det dog, at du er registreret som leverandør af rådgivningsydelser. Dette gøres i indkøbsportalen ENDIS. Når du er registreret på denne platform, bliver du synlig for de 600 virksomheder som forventes at deltage i smvPRO de næste 2 år - og som efter sparring med Erhvervshusene har adgang til at købe rådgivning med 50% tilskud. Som registreret rådgiver i ENDIS får du mulighed for at byde på opgaver fra SMV'er i hele landet, da smvPRO er en national indsats. På webinaret vil vi fortælle mere om, hvad smvPRO handler om, og du vil få en bedre forståelse af, hvilke slags opgaver, du kan forvente. Da registreringsprocessen til ENDIS indeholder en del, vil den blive gennemgået fra A-Z, så du let kan registrere dig, når webinaret er slut.

Det får du ud af at deltage i webinaret

  • Du bliver introduceret for den nationale indsats smvPRO og hvilke rådgivningsopgaver programmet medfører.
  • Du bliver klædt på til at registrere dig i det digitale indkøbssystem ENDIS.
  • Du får mulighed for at stille spørgsmål omkring programmet og systemet ENDIS.


Målgruppe

Webinaret er for rådgivere, der ønsker at give tilbud på opgaver fra virksomheder i smvPRO.

Vil du med på webinar?

Webinaret vil finde sted mandag d. 15. marts.
Tid:
Kl. 9.00 - 10.00.
Sted: Webinaret er online, så du kan bare sætte dig til rette, hvor du ønsker.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)