Få et innovationstjek

På morgenmødet får du et selv-evalueringsværktøj, hvor du kan finde ud af, om din innovationsindsats er vejen til vækst. Og du hører om forskellige typer af innovation, der virker i den rigtige verden!

digital

Er du på højde med dine kunders behov, eller ligefrem foran dem? Dine kunder flytter sig, og det skal din virksomhed også, hvis du vil skabe vækst eller blot vedblive at have en god forretning.

Innovation kan heldigvis læres, og du kan på dette morgenmøde få indblik i, hvordan du kan gøre din egen virksomhed mere innovativ.

En veltilrettelagt innovationsindsats er afgørende, hvis du har ambitioner om vækst og overskud på bundlinjen. Få redskaber til, hvordan du vurderer din indsats, og hvad du skal prioritere fremadrettet for at skabe vækst i din virksomhed.

Morgenmødet vil introducere dig til:

  • Forskellige typer af innovation
  • Eksempler fra udvalgte cases, så du kan se, hvordan det virker ”derude”
  • Et selv-evalueringsværktøj, som du kort gennemgår med udgangspunkt i din egen virksomhed og kan arbejde videre med

Det kan blive mere end et morgenmøde
Vi har på dagen en fælles dialog om jeres innovationsudfordringer, og kan følge morgenmødet op med individuel sparring, hvor I får uddybet jeres innovationskendskab og lagt en handleplan for, hvordan I kan løfte innovationsevnen i jeres virksomhed.

Mød Jeanette fra Froosh
Jeanette har som tidligere iværksætter og leder i store internationale virksomheder selv har stået med alle de udfordringer, som ledere og vækstvirksomheder står med hver dag. I 5 år var hun direktør for Froosh; et venture-ejet start-up, som blev solgt for et trecifret millionbeløb. Hun har i mange sammenhænge skabt nye forretningsområder og brands gennem innovation, f.eks. Kildevæld, Somersby og Carls for Carlsberg.

Mød Jan, der er serie-iværksætter
Jan har 20 års erfaring med udvikling af forretningsmodeller og problemløsning. Han har gennem målrettet innovation bragt nye løsninger succesfuldt ud i markedet, i både Skandinavien, USA og Kina. Jan er desuden både selv serie-iværksætter, og har hjulpet adskillige andre startups gennem faserne fra produktudvikling til salg og vækst. Jan har en baggrund som værktøjsmager og ingeniør.

Du skal kun investere din tid
Meld dig til på linket nedenfor, mens der stadig er pladser. Vi afvikler morgenmødet corona-sikkert.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)