UDSKUDT: Sådan lykkes du med finansiering af international skalering

Hvilke finansieringsmuligheder findes der og hvad skal der til for at tiltrække investorer, når du vækster internationalt?

International skalering kræver investering af både tid og kapital for tech-virksomheder. Hør hvad der har virket for andre som er lykkes, hvilke muligheder der er for at sikre finansiering af din skalering, samt hvad de finansielle parter lægger vægt på, når du skal hente kapital hos dem.

Det er ikke tilfældigt at de mest værdifulde globale virksomheder i dag er it-virksomheder. Der ligger et enormt globalt potentiale i digitale løsninger, men også større usikkerhed i forhold til at forudsige international vækst og mulige indtjeningskilder. Tech flyder på tværs af brancher og landegrænser. Det betyder at investorerne, banker og fonde ofte skal overbevises for at investere penge i et projekt med stort potentiale, men høj risiko.

Få inspiration til, hvordan du gør det.

I efteråret 2020 inviterer Copenhagen Business Hub, IT-Branchen, Danmarks Eksportkredit, Trade Council og Vækstfonden på en eftermiddag med fokus på at sikre investering til din internationale ekspansion.

Vi glæder os til at se dig!

Program

Kl. 13.00: Velkomst v/ Natasha Friis Saxberg, adm. direktør IT-Branchen

Kl. 13.05: Overblik over mulighederne for finansiering til internationalisering v/ Max Damgaard, Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden

Kl. 13.20: Hvad skal du gøre for at tiltrække funding til din internationale ekspansion v/Tommy Andersen, Serie techiværksætter og CEO i byFounders

Kl. 13.45: Case: Hvordan Napp A/S tiltrak en tocifret millioninvestering via Venture Capital og Innovationsfonden v/ Niklas Laugesen, CEO og Co-founder

Kl. 14.10: Pause

Kl. 14.25: Finding investors - a walk in the park? v/Tim Jackson Venture og seed investor, samt partner i Walking Ventures (UK).

Kl. 15.10: Milestone, erfaringer med internationalisering - to be announced

Kl. 15.35: Case, erfaringer med international finansiering - to be announced

Kl. 16.00: Det kan du få finansieret hos EKF v/ Jørgen Bollesen, Chefkonsulent EKF

Kl. 16.10: Afrunding, Cool-down og networking

Der vil i pausen og efter det formelle program er slut være mulighed for at tale med både investorerne, Eksportrådet, EKF, Vækstfonden, ITB og Copenhagen Business Hub.

Partnerne bag

Sidst opdateret: 16.03.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)