Støttet af
eu socialfond_blank baggrund
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
Erhvervshusene

Virksomhedsøkonomi for (kommende) genier

Regnskabsskolen, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Sjælland præsenterer: Virksomhedsøkonomi for (kommende) genier. Fagligt kompetenceforløb. Online. 6 X 2 timer mellem d. 16. marts og 27. april.

Med styr på økonomien styrker du dit overblik. På dette faglige kompetenceforløb får du grundlæggende og afgørende viden om skat, moms, regnskab og alt det andet, der måske kan virke uoverskueligt, når man lige har startet virksomhed. Du får også redskaberne til at arbejde videre med dine egne tal, så du kan komme i gang med at fakturere, bogføre og budgettere.

Forløbet er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du ønsker dig et “køligt” overblik over din forretnings nøgletal og økonomiske forpligtelser. Du ønsker at få styr på alt det grundlæggende en solid økonomistyring kræver. Vi giver dig et overblik, der er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik du kan handle på. Efter endt forløb vil du kunne forstå og arbejde med:

  • Virksomhedsformer og de økonomiske forpligtelser ved at have en virksomhed.
  • Skatteregler og skattemæssige fradrag. Momsregler, momsangivelse og momsafstemning.
  • Fakturering – til både danske og udenlandske kunder – samt budgetter og bogføring.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Regnskabsskolen har flere års erfaring med bogholderi i (endnu) flere brancher, men med særligt fokus på iværksættere. Også når det kommer til formidling af viden, der kan gøre dig til boss over budgettet.

Krav for deltagelse

Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at vi gør vores bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, vi har lovet, skal du, som deltager, udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det første dokument er et såkaldt startskema, som du modtager lige efter din tilmelding. Det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. Vi beklager besværet, og takker samtidig for at du er med til at sørge for, at Iværksætterdanmark bliver ved med at være et levedygtigt og professionelt tilbud til danske iværksættere. Tak!

Tilmeld dig her

Vær opmærksom på, at du tilmelder dig et forløb, som består af fire online aktiviteter. Du forpligter dig altså til at deltage ved hele forløbet.

 

16. marts kl. 18.00 - 20.00
23. marts kl. 18.00 - 20.00
6. april kl. 18.00 - 20.00
13. april kl. 18.00 - 20.00
20. april kl. 18.00 - 20.00
27. april kl. 18.00 - 20.00

Tilmeld dig her

Spørgsmål?

Emil Ødegaard

Emil Ødegaard

Se fuld profil

Frederik Müntzberg

Frederik Müntzberg

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)