Workshop: Økonomistyring og nøgletal

Ønsker du at få styrket dine økonomiske kompetencer og måske også finde ud af, hvordan du finder vej til ny kapital? Styr på tallene giver den hurtigste gevinst på bundlinjen

Du oplever måske, at din virksomhed er vokset løbende, uden at du har fået professionaliseret den måde, du håndterer din økonomi på. Denne workshop giver dig en gennemgang af de vigtigste rutiner og punkter, du skal være opmærksom på, når du gennemgår din økonomi.

Du bliver taget igennem økonomiens fire faser: Bogholderi, analyse, opfølgning og strategiske tal.

Vi gennemgår, hvilke ting du skal have styr på i hver fase, for at kunne tage fornuftige økonomiske og strategiske beslutninger i din virksomhed.

Du får igennem workshoppen opbygget dit eget barometer for, hvor godt du er rustet i hver fase, og hvor du evt. skal sætte ind. Workshoppen er holdt i "hverdagssprog" og egner sig til dig, som er en dygtig ejerleder - men som aldrig fik den økonomiske uddannelse.

Det får du ud af at deltage

  1. Overblik over faserne i økonomiarbejdet i en virksomhed
  2. Værktøjer til at få styr på økonomi og økonomiske beslutninger
  3. Indsigt i vigtigste nøgletal

Målgruppe

Virksomheder på 3+ år, som ønsker at styrke deres økonomiske overblik. Udover det, så koster det kun din tid og dit engagement at deltage.

Covid-19 (Coronavirus), opdatering den 7. maj 2021

Når du møder op til et event skal du overholde gældende retningslinjer og krav om at være testet negativ inden for 72 timer inden event, eller du har gennemført et vaccinationsforløb.

Vil du deltage?

Tid: 8. juni 2021, kl. 9-12

Sted: Synergia, Fredensborg Rådhus, Egevangen 3F, 2980 Kokkedal

Du møder

Rikke er en af Erhvervshusets økonomi- og ledelseseksperter. Overblik og handling er to af hendes største forcer, men hun mestrer de fleste discipliner indenfor det at drive egen virksomhed.

Rikke er vokset op i en familieejet produktionsvirksomhed, som hun senere overtog og drev i mere end 20 år. Hun er oprindelig økonomiuddannet og har desuden en mini-MBA.

Har du spørgsmål?

Rikke Bøgely

Rikke Bøgely

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)