Workshop: Økonomistyring og nøgletal

Økonomistyring er langt mere end et regnskab. Har du fundet de rigtige nøgletal, som hjælper dig i mål med din strategi?

Med tallene på din side

Hvor effektivt bruger du dine økonomiske nøgletal? På disse to workshops arbejder vi direkte med dine virksomhedstal. Du får mulighed for at få endnu større indsigt i, hvordan du kan øge din indtjening. Måske ønsker du at blive klogere på, hvor effektivt tallene kan bruges, eller måske har Corona givet dig udfordringer med at lave nye budgetscenarier og holde overblik over, hvilken konsekvens det vil få for din fremtidige forretning? Deltag i vores workshops om økonomistyring og bliv bedre til at regne ud, hvordan du kommer det afgørende skridt foran krisen i fremtiden.

Et overblik formidlet i øjenhøjde:

  • Viden om, hvordan du altid får valide tal at basere afgørende ledelsesbeslutninger på
  • Viden om, hvilke nøgletal, du til enhver tid skal kunne finde og forstå, og hvordan
  • En brugbar bevidsthed om egne styrker og svagheder i økonomifunktionen

2-delt workshop med afsluttende spørgetime:

  • den 17. august kl. 16-18 om grundforståelses for bogholderiets discipliner og indsigt i at læse og forstå balancer og nøgletal. Kort forinden får du tilsendt anbefalinger til forberedelsen af workshoppen, og du får en hjemmeopgave.
  • den 24. august kl. 16-18 kigger vi fremad og lærer at bruge nøgletal, budgetter og får likv. overblik, hvilket giver resultatet som beskrevet.
  • den 31. august kl. 16-17 tilbyder vi spørgetime.

Vi veksler imellem generelle, faglige oplæg og praktiske øvelser med din virksomheds egne tal i fokus. Med begge workshops vil du kunne stå med et færdigt budget/likviditetsbudget for året, der kommer, og du kommer til at nyde godt af eksperter fra Regnskabsskolen og Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

VIGTIGT! Du skal medbringe computer og sørge for at have adgang til virksomhedens bogføringssystem. Du vil også skulle downloade forskellige tools inden selve dagen. Du vil modtage de relevante oplysninger inklusiv zoom link i god tid pr. mail. Bemærk venligst, at der på begge workshops kræver forberedelse og hjemmearbejde.

Målgruppe:
Virksomheder som er over 3 år gamle, og som ønsker at forstå virksomhedens nøgletal og bruge dem aktivt som et ledelsesredskab. Undervejs kommer vi omkring hvordan du får overblik over budgetlægning og heraf får et likviditetsoverblik over de forskellige scenarier 2021 sandsynligvis vil give.

Vil du deltage?

Sted: Både workshops og spørgetime vil foregå virtuelt - du får tilsendt 3 forskellige links. 
Tidspunkt: Workshops: d. 17. august og d. 24. august kl. 16-18. Afsluttende spørgetime: d. 31. august kl. 16-17.
 

Bemærk, ved tilmelding får du automatisk plads på hver af de to workshops samt til spørgetimen.

Du møder

Annette Sand, Regnskabsskolen

Anette Sand er stifter af Regnskabsskolen A/S og en flittig og populær foredragsholder om økonomi.

Rikke Bøgely

Rikke er en af erhvervshusets økonomi- og ledelseseksperter. Hun fungerer som konsulent på både Early Warning - et tilbud til kriseramte virksomheder, og Regn den ud som sætter fokus på økonomistyring. ”Overblik” og ”handling” er kodeordene for Rikkes faglighed, og hun mestrer de fleste discipliner indenfor virksomhedsdrift.

Har du spørgsmål?

Rikke Bøgely

Rikke Bøgely

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)