Webinar om Omstillingspuljen

Den 29. januar 2021 åbnes der igen for ansøgninger til Omstillingspuljen, som har særligt fokus på virksomheder inden for turisme- og oplevelseserhverv, der er hårdt ramt af COVID-19-pandemien.

Midlerne kan søges til en bred række af aktiviteter, der kan styrke en tilpasning og omstilling af virksomheden, eksempelvis til indkøb af udstyr, omstilling og tilpasning af forretningsmodeller, eller til at opkvalificere virksomhedens ansatte.

Vi afholder derfor webinar om Omstillingspuljen, så du kan få et indblik i mulighederne for at ansøge og krav og kriterier for ansøgninger til puljen.

På webinaret fortæller vi nærmere om Omstillingspuljen og muligheden for, at du som virksomhed kan få støtte. Vi vil gennemgå puljens formål, kriterier for ansøgere og hvad en ansøgning skal indeholde. Vi vil komme med gode råd til ansøgningsprocessen og præsentere nogle cases, som har fået midler i første ansøgningsrunde af Omstillingspuljen.

Målgruppe
Alle virksomheder, som er hårdt påvirkede af Covid-krisen, har dansk CVR-nummer, kan sandsynliggøre sund drift før Covid-krisen samt har en omstillings- eller tilpasningsplan eller ideer til denne.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)