Adgang til international afsætning og samarbejde i Covid-19 kontekst for health-tech virksomheder

Webinaret henvender sig danske Health Tech virksomheder, som er interesseret i at komme i kontakt med potentielle partnere i udlandet samt i optagelse i EU Kommissionens database, som leverandør af medicinsk udstyr med særlig fokus på løsninger, som kan anvendes i områder som er ramt af ”Covid-19” pandemien.

Find nye veje til dine fremtidige samarbejdspartnere
Med en overordnet præsentation af mulighederne for internationalisering via Enterprise Europe Network samt relevante cases, vil vi gerne give et indblik i, hvordan vi kan støtte jeres virksomhed på en rejse som har som mål øget vækst samt søgning af relevante samarbejdspartnere.
Forløbet skal resultere i en skarp partnersøgningsprofil med fokus på at skabe nye samarbejdsaftaler med partnere fra udlandet. Denne partnerprofil vil derefter indgå i EU Kommissionens virksomhedsdatabase samt en individuel målrettet partnersøgning kan startes med dedikeret forretningsudvikler og EEN ekspert.


MÅLGRUPPE:
Etablerede virksomheder indenfor Health Tech sektoren, som ønsker at finde nye forretningsmuligheder i udlandet. Fokus kan både være på eksport og produktion.
For at deltage skal din virksomhed opfylde følgende:

  • Dansk CVR nummer
  • Har afsat ressourcer til at implementere en eksportplan/partnersøgning i jeres virksomhed
  • 2-249 fuldtidsansatte
  • Muligvis allerede tilstede i udlandet men gerne vil udvide eller få nye markedsandele
  • Har interesse i at tilbyde jeres løsninger til Covid-19 ramte områder

Sidst opdateret: 03.06.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)