Webinar: Product-Market Fit (PMF) på bootstrapping manér

Mange tech virksomheder har globalt potentiale, men hvordan ved du egentlig om dine første early adaptor kunder er udtryk for PMF? Og hvordan finder du dem i ind- og udland?

segmentering-forside450x200

De første brugere som tager en helt ny tech-løsning til sig er ikke nødvendigvis repræsentative for de kunder som udgør massemarkedet. Dette kan føre til dyrebare misforståelser. Så hvordan ved du om du har fat i de rette brugere og ved at få et solidt PMF, som kan føre til traction og Proof Of Business (POB)? Dette spørgsmål vil vi belyse på webinaret og der vil blive præsenteret metoder til at finde og vurdere sit PMF i ind- og udland, selvom man er på bootstrapping og har begrænsede ressourcer.

På dette webinar vil du blive udfordret på dine antagelser om hvorvidt dit marked er parat til dit produkt. Let anvendelige metoder vil blive præsenteret og forklaret, så du selv kan finde ud af om du er tæt på eller langt fra PMF. PMF er afgørende for om man er klar til at skalere sin forretning i ind og udland.

Agenda:

• Intro om temaet ved EHHS (5 min.)
• Mogens Hafstrøm Nielsen om PMF for tech virksomheder og cases (30 min.)
• Hvordan kan Trade Council hjælpe med PMF ved Louise D (10 min.)
• Hvad så nu? Få sparring hos EHHS, Trade Council & intro til SDI – for SaaS virksomheder ved Per N og Hans Chr. (10 min.)
• Q&A (5 min.)

Målgruppe:

Founders, ejere, CEO’s i tech virksomheder

Krav til deltagelse
Åbent for alle tech virksomheder, men oplagt at man er kommet over MVP/POC stadiet og nu skal finde PMF for at kunne skalere i ind- og udland.

Sidst opdateret: 16.06.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)