Bliv:Digital

Bliv:Digital er et tilbud til dig, der har planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed. Få specialisthjælp til en konkret problemstilling.

Hvad kan du få hjælp til?

Med Bliv:Digital får du hjælp til de digitale udfordringer, der står i vejen for din virksomheds produktivitet. Måske drømmer du om at gå fra håndskrevne timesedler til digital tidsregistrering, eller måske har du brug for oplæring i et nyt lagersystem.

Alt det praktiske

Vi tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til specialisthjælp eller sidemandsoplæring. Din virksomhed skal medfinansiere 75% af det ansøgte beløb i form af timemedfinansiering. Det betyder, at de medvirkende medarbejdere skal investere timer i forløbet, der svarer til 75% af det ansøgte beløb. Der er et deltagergebyr på 6% af det ansøgte beløb.

Vi holder dig i hånden hele vejen under forløbet – også i ansøgningsprocessen, hvor du frit kan kontakte os for hjælp til ansøgningsskemaet.

Læs mere på smvdigital.dk/digital-omstilling/bliv-digital

Om programmet

 

Bliv:Digital er en del af programmet Enter:Digital, der udbydes af Erhvervshusene, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt Dansk Design Center. Enter:Digital er tildelt af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og finansieret af Decentrale Erhvervsfremmemidler.

Vil du i gang?

Ansøgninger modtages og behandles løbende, så længe der er midler i programmet. Sidste indsendelsesdato er foreløbig torsdag den 27. maj 2021.

Ansøg her

Partnerne bag:

Erhvervshusene

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Kontaktperson

Jan Bertholdt Hansen

Jan  Bertholdt Hansen

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)