Digitaliseringsboost

Med Erhvervshusenes landsdækkende program DigitaliseringsBoost får din virksomhed mulighed for op til 33% medfinansiering af udviklingstimerne til at udvikle nye produkter, løsninger eller koncepter inden for digitalisering og Industri 4.0.

Digitaliseringsboost 600x300

Boost til din virksomhed

DigitaliseringsBoost handler om at styrke innovationen i små og mellemstore virksomheder (SMV’er) og samarbejdet mellem SMV’er og videninstitutioner til udvikling af nye produkter, løsninger eller koncepter med et kommercielt sigte inden for digitalisering og Industri 4.0.

Covid-19 har øget behovet for et DigitaliseringsBoost

Vigtigheden af digitalt salg og service er gået op for mange virksomheder under Covid-19 situationen, hvor den analoge verden har været udfordret. Hvis din virksomhed står med et behov for at udvikle et koncept eller en platform for digitalt salg eller service, har du nu muligheden.

Få finansieret op til 250.000 kr.

Med en særlig Covid-19 indsats i programmet DigitaliseringsBoost kan du som teknologiproducerende SMV få medfinansiering til at udvikle et digitalt salg eller service koncept inden for digitalisering og industri 4.0. Produkterne og løsningerne skal have et kommercielt sigte.

Ansøgningsfristen er 28. maj 2021 kl. 12.00

Samarbejde:

Udviklingen skal ske i et reelt teamsamarbejde som består af minimum tre SMV’er og en videninstitution.

I får som team:

  • Op til 600.000 kr. (max 33% af lønomkostninger) i støtte til teamets virksomheder i forbindelse med produktudviklingen.
  • Op til 150.000 kr. til videninstitutionens indsats i forbindelse med produktudviklingen.
  • Præsentation af produktet/løsningen/konceptet for potentielle kunder ved workshops og konference.
  • Hjælp til at komme gennem processen.

Hvem kan søge:

  • Alle SMV’er med et markedsdrevet behov for at udvikle nye produkter, løsninger eller koncepter inden for digitalisering og Industri 4.0.
  • Store virksomheder kan deltage når mindst ¾ af virksomhederne er SMV’er. Eventuelle rettigheder til det nye produkt kan ikke tilfalde en stor virksomhed.

Produkterne:

De nye produkter, løsninger eller koncepter:

  • Skal indeholde et eller flere elementer af design i bred forstand
  • Skal udvikles frem til en fungerende prototype

Deltagergebyr og ansøgningsskema

Deltagergebyret for hele teamet er 30.000 kr. Ansøgningsskemaet fås ved henvendelse til Jeanette Elgaard Carlsson på tlf. 61884613 og mail: jec@ehhs.dk.

Læs hvordan du ansøger her

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning inden d. 28. maj 2021 kl. 12.00

Læs mere om hvordan du ansøger her.

Om programmet

 

Erhvervshusene arbejder i programmet DigitaliseringsBoost sammen med RoboCluster, SDU Mads Clausen Instituttet, Professionshøjskolen Metropol, Odense Robotics, Design denmark, Business by Design, Design2Innovate og Designskolen Kolding.

Programmet løber i perioden 2017-2022 og er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Programmet har som mål at styrke innovationen i SMV’er via igangsættelse af en række innovationssamarbejder, som skal resultere i mindst 25 nye generiske produkter, løsninger eller koncepter inden for digitalisering og Industri 4.0 og dermed bidrage til skabe af 350 nye job, 750 mio. kr. i meromsætning pr. år, heraf 300 mio. kr. i mereksport.

Læs mere om programmet her

Partnerne bag:

Partnerlogo-digitaliseringsboost

Kontakt os nu

Jeanette Elgaard Carlsson

Jeanette Elgaard Carlsson

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)