Få mest ud af de nye grønne markeder

Partnerne bag

Bemærk: Sidste hold er igang

Grøn Vækst optager ikke flere deltagere. Du kan bruge siderne her som inspiration, og du kan få konkret vejledning i bæredygtighed til din virksomhed her. Det koster kun din tid og entusiasme.

Se evt. vores lignende projekt Grøn Cirkulær Omstilling her.

Du kan også finde meget mere tankevækkende og levende viden om verdensmålene her - absolut klikket værd

Få mest ud af de nye grønne markeder

Har din virksomhed ambitioner om at vækste ved at blive en del af den igangværende grønne omstilling? Så er programmet Grøn vækst via grønne forretningsmodeller måske noget for dig.

Globalt står vi i dag over for et nyt vækstparadigme, hvor profit og bæredygtighed går hånd i hånd. Fremtidens virksomheder er dem, der kan levere bæredygtige produkter og ydelser. Ved at implementere en grøn forretningsstrategi får din virksomhed konkurrencefordele, og I vinder nye markedsandele.

Med udgangspunkt i din forretningsmodel identificerer vi sammen de grønne muligheder i din eksisterende forretning. Måske har du allerede bæredygtige elementer i din produktion, din distribution eller dit mindset? Måske kan du gøre det grønne til en mere central del af din forretningsmodel? Eller måske har du et grønt produkt, der skal ud på nye markeder?

Hvis du er klar til et intensivt vækstprogram, hvor vi går i dybden med virksomhedens udfordringer og muligheder, hjælper vi dig i mål som grøn markedsleder med klare deadlines og løbende sparring.

Manden bag Bullitt-cyklerne anbefaler Grøn Vækst-programmet

Foto: udlånt af Larry vs Harry

Hans Fogh“Teamet i Grøn Vækst kom ikke med en moralsk eller langhåret agenda for, hvorfor vi skulle lave en grøn omstilling af vores virksomhed. Det handlede om penge, og om at det virkelig er rentabelt at tænke mere bæredygtigt. De hjalp os med at finde vej ind i et marked, som er kæmpestort, og som bare ventede på os. Det var en enormt interessant tilgang, og det var jo en sindssygt god idé, som gør, at vi dag vækster sundt på en grøn dagsorden.”

- Hans Fogh, medejer af Larry vs Harry.

Vi hjælper dig i mål som grøn markedsleder

Vi udvælger 9 virksomheder til et 6-måneders forløb med det formål at udvikle og teste en grøn forretningsmodel.

Programmet består af et intensivt rådgivningsforløb med feltets bedste rådgivere og eksperter, netværksdannelse mellem deltagerne og adgang til sparring med succesfulde serieiværksættere. Vi har valgt en sammensætning af fokuserede kollektive forløb og én-til-én rådgivning, som bygger på de bedste erfaringer fra tilsvarende projekter.

Andrea Elisabeth Rudolph anbefaler Grøn Vækst til andre grønne virksomheder

Foto: Asger Mortensen, udlånt af Rudolph Care

Andrea Rudolph

”Jeg kan af et oprigtigt hjerte anbefale SMV’er at deltage i Grøn Vækst. Jeg synes, de har formået at favne os og sætte præcis vores udfordringer i fokus. Rudolph Care er født grøn, men alligevel har Grøn Vækst både inspireret, løftet og rykket os i deres regi. Programmet er i høj grad båret af de dygtige personligheder, som har været omkring os i forløbet. De skal have en kæmpe ros”.

- Andrea Elisabeth Rudolph, ejerleder i Rudolph Care.

Det får du i Grøn Vækst-programmet

  • Et økonomisk tilskud på kr. 180.000,- til køb af rådgivningsydelser såsom markedsanalyse, ressourceanalyse og certificeringsrådgivning etc.
  • Hjælp til at finde de bedste rådgivere i markedet.
  • Workshops i salg, branding, strategi, abonnementsforretning mv.
  • Netværk med andre succesfulde grønne virksomheder.
  • Sparring med soundingboard og eksperter.
  • Fast tilknyttet forretningsudvikler, der udvælges specifikt til jeres profil.

Hvem kan deltage?

Virksomheder, som har en positiv egenkapital i senest afsluttede regnskabsperiode og er registrerede i Hovedstadsregionen.

Pris

Det koster kr. 50.000,- ekskl. moms pr. virksomhed at deltage.

Opstart

Der er opstart for næste hold af virksomheder i september 2019.

Vil du være med?

Vi rekrutterer ikke i øjeblikket nye virksomheder, men kontakt projektleder Anne Handlos for mere information eller lign. tilbud, eller book et uforpligtende møde til en snak om mulighederne i din virksomhed.

Læs mere om programmet her

Læs, hvad pressen skriver om Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller, og hvad andre virksomheder har fået ud af at deltage i programmet.

Privat rådgiver

Hjælper du virksomheder med at øge væksten?

Læs mere her

Kontakt

Anne Handlos

Anne Handlos

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)